Museum of Modern Art (MoMA): Skip the line

Museum of Modern Art (MoMA): Skip the line

Cijena od € 23.70

Otkrijte u Muzeju moderne umjetnosti (MOMA), nevjerojatnu dom za vodeće svjetske zbirke moderne i suvremene umjetnosti. Vrtoglave light-punjeni mjesta i intimne galerije izlog remek-djela Van Gogha, Matissea i Picassa, kao i Pollocka, Warhola i mnoge druge od najvećih umjetnika našeg vremena. Zbirke Muzeja i vitrine fotografiju, film, arhitektura, dizajn, medija i performansa, i nudi shopping i fine i casual opcije za objedovanje.

Muzej se nalazi na pješačkoj udaljenosti od Central Park, Rockefeller Center, Radio City Music Hallu, Times Square i 5. aveniji, u srcu Manhattana.

Bogata i raznolika zbirka MoMA predstavlja jedan od najopsežnijih i panoramskim pogledom na suvremene umjetnosti, proteže se preko šest katova i tri kazališta. Zbirke Muzeja obuhvaća više od 150.000 slika, skulptura, crteža, grafike, fotografije, arhitektonski modeli, filmovi, i dizajn objekata - sve od 1880-ih do danas.

Važne informacije:
- Ubrzo nakon što je vaš rezervacija završi, primit ćete e-karte putem pošte. Molimo ispisati svoju ulaznicu i donijeti ga sa sobom u muzej.
- Vaša ulaznica uključuje stajanje na MoMA svjetski poznatim zbirkama, kao i ulazak u svim posebnim izložbama i audio turneju. Uz upis u MoMA PS1 Contemporary Art Center, ako je posjetio u roku od 30 dana od vašeg dolaska u MoMA.
- Ulaznice vrijede mjesec dana od vašeg datuma ste izabrali i pružiti vam upis u MoMA jednom trenutku.
- Djeca od 0-16 godine starosti su besplatna, kada je u pratnji odrasle osobe plaća.

Info

Museum of Modern Art (MoMA): Skip the line

Museum of Modern Art
Midtown Manhattan
11 West 53 Street, New York, NY 10019

Museum of Modern Art (MoMA): Skip the line
Opening hours
MoMA je otvoren 7 dana u tjednu od 10:30 do 17:30, a ostaje otvorena kasnije petkom navečer. Vanjski vrt skulptura otvara svaki dan u 09:00.

Smjerovi

View map, Museum of Modern Art (MoMA): Skip the line

Smjerovi
Uhvatiti E ili M liniju 5 Av / 53-og.

View map

English
Ticmate.com.hr


To cart