Traži ulaznice

Additional safety measures: find out more before visiting. Read more

O Ticmate

  • 100% siguran sustav za plaćanje

  • Platiti u eurima

  • Više od 3,5 milijuna prodanih ulaznica

Venue Information

The Original Tour

The Original Tour

The Original Tour

Similar experiences

Similar categories

Hop-On Hop-Off Sightseeing Bus London

4.3 (262)
Od 39,60 €
Rezervirajte svoj 24-satni hop on / hop off autobusnih karata na izvornu Tour i otkrijte Londonu s vrha otvorenog Red London bus.

Ulaznice vrijede za 24 sati, od prvi put ga koristiti, pa je na vama je da odlučite kada ćete doći na sljedeći autobus, a što sići istražiti.

Kad ste vidjeli dovoljno, samo dobiti na sljedeći autobus. Uz 4 linije, i više od 90 stupnja, što može pokriti gotovo sve Londonu na vlastitim tempom, kad god želite i gdje god želite. Engleski vodič je prisutan na svim autobusima osobno ili putem slušalica. Ulaznice se također uključuju ugodan razgledavanje izlet brodom niz Temzu. Ovaj vođeni izlet brodom jedra između Westminster i Greenwich na regularnoj osnovi. (Molim vas pitati predstavnika iz izvorne Tour za svoj brod ulaznicu kada ste dobili svoje turneje ulaznice na jednom od izvornih Toura razmjene bodova).

NB: etickets poslani morate biti razmijenjeni za svoje turneje ulaznice na jednom od ispod razmjene bodova. Vi svibanj također pokrenuti Izvorni hop on / hop off Tour iz bilo koje od tih točaka.

1) Izvorni Tour Visitor Centar na Trafalgar Squareu: od 17 do 19 Cockspur Street.

2) Marble Arch: Na podzemne Exit 4

3) Piccadilly Circus: nasuprot Thistle Piccadilly Hotel

4) Victoria: Izvan Grosvenor Hotel

-Imajte na umu da osoba rezervacije ulaznica mora donijeti identifikaciju sa slikom (putovnica će učiniti) da kada razmjenjivati ​​svoje ulaznice na izvornom Tour i dobiti svoje turneje ulaznice.
-Izaberite datum dođete u Londonu kao "vrijedi od" datuma, kao što su ulaznice vrijede za 1 mjesec iz "Vrijedi od" datuma koje ste odabrali. Odaberite broj ulaznica i kliknite na "traži". Tada jednostavno odaberite "adult" ili "dijete" (za djecu u dobi od 5-15 kvalificirati za dječja ulaznica). Dijete ulaznice se mogu kupiti samo pri kupnji ulaznice za odrasle. Djeca mlađa od 5 godina su slobodni dok su u pratnji odrasla. Ukoliko želite rezervirati ulaznice na dodatne ture i atrakcije koje možete učiniti tako da u ovoj fazi.

Ticket categories

Your Hop-On Hop-Off tickets are valid for 24 hours or 48 hours.    

Are there children's tickets?
Yes, children's tickets are available for children between age 5-15. Children from age 0-4 are free, when accompanied by a paying adult. Children's tickets are only available together with adult tickets. 

Opening hours

Prvi izlet je u 8:30, a prošle turneje je u 20:00 (17:00 u zimi)

Knjiga

sun, 17 jan 2021

Bestseller

Instant confirmation

Print out voucher

Save time – Skip the line

Audio guide

Live guide

Opening hours

What’s included?

The Original Tour includes a sightseeing boat tour down The Thames. The boat sails between Westminster and Greenwich on a regular basis. (Please ask a representative from The Original Tour for your boat ticket when you get your tour tickets at one of The Original Tour’s exchange points).  

Smjerovi

The Original Tour

Address
Various locations London

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.