Traži ulaznice

Additional safety measures: find out more before visiting. Read more

O Ticmate

  • 100% siguran sustav za plaćanje

  • Platiti u eurima

  • Više od 3,5 milijuna prodanih ulaznica

Rendezvous with Mozart

Similar experiences

Similar categories

Rendezvous with Mozart

5.0 (1)
Od 188,50 €
Rendezvous s Mozartom na Schönbrunn u Beču uključuje posjet u hotelu Palace, lijepo večeru kod Café-restoran "Residenz" i koncert klasične glazbe s Schönbrunn Palace orkestar Beču. Rezervirajte svoje ulaznice za susret s Mozartom u Beču ovdje!

Uživati ​​u večeri kraljevskih zadovoljstava šetajući raskošnoj palači, jede lijepo večeru i na kraju s velikom finalu na Schönbrunn Palace Orangery, krećemo na glazbeno putovanje s Schönbrunn Palace orkestar Beču.

Započnite svoje putovanje s posjetom svečanoj prostorije svjetski poznate Schönbrunn, najpopularnijih turističkih atrakcija u Austriji. Gosti će primiti audiovodič i može uzeti Palace obilazak bilo koje vrijeme tijekom Palace službenih radnog vremena, no preporučujemo da naši gosti započeti audiovodič palaču turneju najkasnije do 16:00

U 18:30: Večera će biti poslužena u kafiću-restoranu Residenz, koji se nalazi u bivšem Schönbrunn Palace kuhinji. Ova zgrada, smještena u tzv Ehrenhof, je u susjedstvu u palači glavnog ulaza. Ovdje elegantna večera tri tečaja vas čeka, uklj. jela tipična Mozartova vremena. (Pića nisu uklj. U cijenu).

U 8.30 sati (Vrata se otvaraju u 20:00): Koncert se održava u raskošno obnovljenoj Schönbrunn Palace Orangery, koji je igrao važnu ulogu u cijeloj Mozartove karijere (nastupao je na Orangery u nekoliko navrata). Glazbena izvedba je od strane poznatog Schönbrunn Palace orkestar Beču, u pratnji vokala i baletnih plesača. Program je prema J. Strauss i WA Mozarta. Naš gost će biti poslužen alkoholno piće na Orangery baru, a također će dobiti program koncerta, "Best of Mozart CD", u izvedbi Schönbrunn Palace orkestar Beču. Nadalje smo rezervirana mjesta u dvije prve redove. Tijekom stanke, molimo vas da nam se pridružite za čašu pjenušca i ukusno "Mozartkugeln" (višeslojne čokoladni tartufi) u baru.

Možete naći palače Schönbrunn Orangery plan za sjedenje ovdje . Možete birati između četiri kategorije ulaznica: VIP,, B og C, pozivajući se na prednje, srednje i stražnje strane gledališta respektivno.

Važne informacije:
- Nedugo nakon što je vaša rezervacija je završeno, dobit ćete svoje e-karte putem e-maila. Molimo ispisati svoju ulaznicu i donijeti ga sa sobom na Orangery, gdje morate ga zamijeniti za ulaznice. Možete razmjenjivati ​​svoje e-ulaznice od 09:00 samo na vašem rezerviranog datuma turneje.
- Koncert trajanje uklj. stanka 1 ½ do 2 sata, a završava oko 10:15.
- Na odabranim dana, koncerte mogu se održati u Velikoj galeriji ili White Gold sobi se nalazi unutar palače Schönbrunn ili u drugim koncertnim dvoranama u Beču. Vi ćete, naravno, treba savjetovati da promjena održavanja koncerta dogodi.
- Nakon što je dvorac Schönbrunn Koncerti, taksiji će biti dostupan vani Schönbrunn Palace Orangery. Podzemna željeznica traje do ponoći u pet do osam minuta pauze.

Opening hours

Možete prikupiti vaše e-ulaznice od 09:00 i započeti svoj posjet palaču u isto vrijeme, ako vam se sviđa, ali preporučujemo vam da pokrenete audiovodič Palace turneju najkasnije do 16:00 Večera u 18:30, a koncert počinje u 20:30.

Knjiga

mon, 2 nov 2020

Instant confirmation

Print out voucher

Duration: 2 hours

Opening hours

Smjerovi

Rendezvous with Mozart

Address
Orangerie Schönbrunn Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien.

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.