Traži ulaznice

Additional safety measures: find out more before visiting. Read more

O Ticmate

  • 100% siguran sustav za plaćanje

  • Platiti u eurima

  • Više od 3,5 milijuna prodanih ulaznica

Sisi's Treasures

Similar experiences

Similar categories

Sisi's Treasures

 
Od 197,80 €
Na naše turneje Sisi je blaga u Beču, osjećat ćete se kao carica za jedan dan! Rezervirajte svoje ulaznice za Sisi je blaga, što uključuje posjet Imperial Furniture Collection, Imperial Palace (Hofburg), Schönbrunn Palace uz večeru i koncerata na Orangery!

Doživite carskog Beča kroz oči legendarnog carice Elizabete (Sisi). Kraljevski ambijent carske Beču će vas pratiti na svakom koraku. Vi ćete posjetiti veličanstvene građevine i muzeji, uživati ​​u gastronomskim delicijama, a zatim će milost cjelovečernji koncert na Schönbrunn Palace Orangery svojim prisustvom. Royal užitak je zajamčen.

Tijekom dana, što će šetati imovine bivše habsburške dinastije: dvorac Schönbrunn, ljetnikovca Sisi i cara Franje Josipa, Imperial Furniture zbirke, gdje je sjajan namještaj Sisi je era je na zaslonu, kao i Imperial palača (Hofburg), u kojoj se nalazi Imperijalnoj stanova, Sisi muzej i Imperial Silver Collection.

Ali Sisi je Treasures je puno, puno više kao njega uklj. jako lijepo večeru koja će biti poslužena na vašem rezerviranog dan u caffe-restoran Residenz, tik do dvorca Schönbrunn. Vaš stol će biti spreman za vas na nekadašnje palače kuhinji, koja je sada prekrasan restoran s velikom ambijentu. Večera je sladak izbornik tri tečaja. (Pića nisu uklj. U cijenu).

Za veliko finale, što će prisustvovati koncertu u Schönbrunn Palace Orangery: Najbolje od najboljih mjesta su rezervirana za vas da uživate u koncertu s Schönbrunn Palace orkestar Beču (program će biti J. Strauss i WA Mozart). Pridružite nam se u baru tijekom stanke za čašom pjenušca. Kao poseban poklon, dobit ćete Port-Ami za vas odvesti kući.

Znamo da je ovo previše posjetiti u jednom danu, to je razlog zašto, ako naručiti ovdje, ulaznice za dvorac Schönbrunn posjeta, Imperial Namještaj Prikupljanje i carska palača (Hofburg) vrijedi za bilo koji dan vam se sviđa nakon rezerviranog datuma za večeru u caffe-restoran Residenz & koncert u Schönbrunn Palace Orangery.

Važne informacije:
- Nedugo nakon što je vaša rezervacija je završeno, dobit ćete svoje e-karte putem e-maila. Molimo ispisati svoju ulaznicu i donijeti ga sa sobom na Orangery, gdje morate ga zamijeniti za ulaznice. Možete razmjenjivati ​​svoje e-ulaznice od 09:00 samo na vašem rezerviranog datuma turneje.
- Večera u caffe-restoran Residenz je služio u 6:30 sati, a koncert u Schönbrunn Palace Orangery počinje u 20:30 na vašem fiksnom rezerviranog datuma.
- Koncert trajanje uklj. prekid je 1 ½ -2 sata, a završava oko 10:15.
- Na odabranim dana, koncerte mogu se održati u Velikoj galeriji ili White Gold sobi se nalazi unutar palače Schönbrunn ili u drugim koncertnim dvoranama u Beču. Vi ćete, naravno, treba savjetovati da promjena održavanja koncerta dogodi.
- Radno vrijeme za Imperial Furniture Kolekcija: od utorka do nedjelje od 10:00 do 18:00.
- Radno vrijeme za carske palače Hofburg (): Svaki dan od 09:00 do 17:30.
- Radno vrijeme za Schönbrunn Palace Posjetite: Svaki dan od 08:30 do 17:30.
- Možete posjetiti Imperial Furniture Collection, carske palače Hofburg () & dvorac Schönbrunn bilo koji dan želite do mjesec dana nakon večere i koncerta na Schönbrunn.
- Nakon Schönbrunn Palace koncerta, taksiji će biti dostupan vani Schönbrunn Palace Orangery. Podzemna željeznica traje do ponoći u pet do osam minuta pauze.

Opening hours

Morate prikupiti sve svoje ulaznice na blagajni na Orangerie Schönbrunn, Schönbrunner Schlossstrasse 47, 1130 Wien od 09:00 na vašem rezerviranog datuma!

Knjiga

fri, 27 nov 2020

Instant confirmation

Print out voucher

Duration: 2 hours

Opening hours

Smjerovi

Sisi's Treasures

Address
Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.