Traži ulaznice

A COVID-19 update for our community. Read more

O Ticmate

  • 100% siguran sustav za plaćanje

  • Platiti u eurima

  • Više od 3,5 milijuna prodanih ulaznica

Ottoman Relics Tour

Similar categories

Ottoman Relics Tour

Od 34,00 €
Uronite u fascinantan povijesti muslimanskog svijeta na turneji u Topkapi palače i grobnice sultana.

Topkapi palača je najveća palača u Istanbulu, kao i primarni rezidencija otomanskih sultana za otprilike 400 godina njihovog 624-godišnje vladavine. Danas palača pokazuje carsku riznicu, svete relikvije proroka Muhameda, kineskog porculana, oružja, prikupljanje kaligrafija i još mnogo toga.

Postoji pet grobnice otomanskih sultana unutar groblja na Aja Sofija, također poznat kao Sultan grobnice. Keramička paneli su najljepši primjeri iz 16. stoljeća s ljubičastim, crvenim, zelenim i plavim cvjetnim motivima.

Trajanje: 3 sata od 14:00-5: 12:00.

Izlet uključuje sljedeće naglašava:
- Uronite u povijesti Osmanskog Carstva s posjetom Topkapi palače.
- Šetnja u stopama otomanskog sultana kao što ste vidjeli razne izložbe, među kojima su kineski porculan, oružje, kaligrafiju i još mnogo toga.

Uključeno u cijenu ulaznice: Okrugli transfer putovanje od / do centralno smješten hotelima u Istanbulu, ulazi muzej naknade, donacije grobnicama i poznavatelje vodiča.

Važne informacije:
- Nedugo nakon što je vaša rezervacija je završeno, dobit ćete e-karte putem pošte. Molimo ispisati svoju ulaznicu i donijeti ga sa sobom na turneje.
- Tu je besplatni okrugli prijenosa putovanje u / iz središnje nalazi u neposrednoj blizini hotela Taksim Sq, Sultanahmet i Aksaray.. Prije nego što možete ispuniti Vaš rezervacije, od vas će biti zatraženo da nam daju ime vašeg hotela, tako da možemo organizirati transfer. Ako vam boravak u hotelima u blizini zračne luke ili u hotela koji se nalazi na azijskoj strani Istanbula, onda bi moglo biti dodan naknadu pick-up, ili ćete biti upitani da se pojavi na tour-start adresu u središnjem Istanbulu. Prije nego što možete ispuniti Vaš rezervacije, od vas će biti zatraženo da nam daju ime vašeg hotela, tako da možemo organizirati svoj pick-up.
- Turneja počinje u 14:00, ali budući da su se pokupili u hotel, molimo vas da se obratite našem turoperator cca. 24 sata unaprijed, kako bi vas dobili točno pick-up vrijeme kako bi se izbjeglo čekanje u hotelskom predvorju. Telefonski broj jasno će biti pokrenut na kuponske / e-ulaznicu ćemo vam poslati.
- Turneja je na engleskom jeziku.
- Dječje ulaznice dostupne su u dobi od 3-7. Djeca od 0-2 godina su besplatni, kada u pratnji odrasle osobe plaća.
- Poglavlje Harem nije uključena u izlet u palaču Topkapi.

Opening hours

Trajanje: 3 sata od 14:00-sedamnaest.

Knjiga

sun, 29 mar 2020

Instant confirmation

Print out voucher

Live guide

Duration: 3 hours

Departure times

Smjerovi

Ottoman Relics Tour

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.