Traži ulaznice

Additional safety measures: find out more before visiting. Read more

O Ticmate

  • 100% siguran sustav za plaćanje

  • Platiti u eurima

  • Više od 3,5 milijuna prodanih ulaznica

Movie Stars' Homes Tour & Madame Tussauds

Similar categories

Movie Stars' Homes Tour & Madame Tussauds

 
Od 63,60 €
Mi smo započeli turneju odlaskom u Sunset Strip i vidjeti takve zloglasnu locales kao Whiskey A Go Go, zloglasni Viper Room, House of Blues, trendy Sky Baru, Chateau Marmont i The Beverly Hills Hotel.

Vožnja kroz moderan Rodeo Drive i vidjeti u trgovinama gdje se bogati i slavni trgovina, uključujući i Gucci, Prada, i draguljara Harry Winston. Ne propustite elegantan Beverly Wilshire Hotel sadržanu u 'Zgodna žena'.

! Ne zaboravite ponijeti fotoaparat, nikad ne znate tko ćete vidjeti
neke od 40 celebrity domovima tražiti na ovoj turneji uključuje: Halle Berry, Katy Perry, David i Victoria Beckham i Toma Cruisea.

Završiti svoju turneju s posjetom Madame Tussauds Hollywood. Muzej se proteže na tri etaže i ima interaktivne seta sa 18 tematskih područja i nudi jedinstvenu priliku da iskusite glamur Hollywooda.

Turneja uključuje sljedeće hightlights:
- Sunset Strip
- Više od 40 zvijezda 'Homes
- Rodeo Drive
- Hollywood Walk of Fame
- Hollywood Prijavite
- Grauman kineskog kazališta
- Madame Tussauds Hollywood

Trajanje: 3 sata

Važne informacije:
- Ubrzo nakon što ste rezervirali potpuni ćete primiti e-ulaznicu po e-maila. Molimo ispisati i donijeti ga sa sobom na turneje.
- Tu je besplatan pick-up uključen s ovog popisa hotela. Ako se ne boravi u hotelu na popisu, odaberite jedan najpogodniji za vas na popisu, tako da možemo organizirati svoj pick-up.
- Turneja počinje u 09:30, ali budući da su se pokupili u obližnjem hotelu, molimo Vas da se obratite našem turoperator cca. 24 sata unaprijed, kako bi vas dobili točno pick-up vrijeme kako bi se izbjeglo čekanje u hotelskom predvorju. Telefonski broj jasno će biti pokrenut na kuponske / e-ulaznicu ćemo vam poslati.
- Dječje Ulaznice su dostupne za djecu od 3-11 godina. Djeca od 0-2 godina su besplatni, kada u pratnji odrasle osobe plaća.

Opening hours

Turneja radi svaki dan u 09:30.

Knjiga

sat, 24 apr 2021

Instant confirmation

Print out voucher

Duration: 3 hours

Opening hours

Smjerovi

Movie Stars' Homes Tour & Madame Tussauds

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.