Traži ulaznice

Additional safety measures: find out more before visiting. Read more

O Ticmate

  • 100% siguran sustav za plaćanje

  • Platiti u eurima

  • Više od 3,5 milijuna prodanih ulaznica

Grand Canyon South Rim Tour

Similar categories

Grand Canyon South Rim Tour

 
Od 104,40 €
Doživite geološki čudo poznatiji kao Grand Canyon. Na ovoj turneji će dobiti odveli daleko od neon džungli da je Las Vegas, a vas odvesti do mjesta koje nikada neće zaboraviti. Fotografije ne to učiniti pravdu, veličanstvenost Grand Canyon mora biti iskustvo u osobi.

Vaš dan će početi odstupanjem od poznatog Las Vegasu. Naslov za Grand Canyon, vaš vodič vam reći o područja najviše povijesnih i zanimljivosti o španjolskih istraživača brojnih domaćih kultura i ranih zapadnih stanovnici sjeverne Arizone.

Kad stignemo isključivo National Geographic posjetiteljima 'Centar ćete dobiti delicous ručak i malo vremena da se neke suvenire učinio prije odlaska u Grand Canyon National Park.

Po dolasku, vi ćete imati slobodnog vremena na Mather točka za istraživanje staze obloge kanjonu rubu ili jednostavno uzeti u prekrasnim pogledom na Grand Canyon. Kao što smo glavu dublje u Nacionalnom parku ćemo napraviti pauzu za više vremena za razgledavanje na Bright Angel dom jednog od izvornih hotelskih destinacija na Grand Canyon Južne Rim nalazi neposredno na rubu Grand Canyona sama.

Izdvajamo:
- Foto zaustavljanje Hoover Dam iz čudesnom O'Callaghan-Tillman Most
- Vidi ugaslog vulkana 'fortifikacijskog Hill'
- Ručak je služio na National Geographic Časnu Center
- Posjetite najširi i najdublja točka na Grand Canyon South Rim (preko 8400 stopa dubine i 21 km preko.)
- Vožnja na brodu luksuzni autobus opremljen sa zahodi i Klima
- Besplatne ulaznice

Trajanje: 14 sati

Važne informacije:
- Ubrzo nakon što je vaš rezervacija završi, primit ćete e-karte putem e-maila. Molimo ispisati svoju ulaznicu i donijeti ga sa sobom na turneju.
- Ovaj izlet uključuje besplatni hotelski pick-up i drop-off za goste koji borave u hotelima u blizini Gaze. Kasnije u procesu rezervacije tražit ćemo svoje pojedinosti o hotelu. Pick-up je od 06:00 do 07:30.
- 24 do 48 sati prije datuma turneje, morate nazvati našu agenta na rasporedu pokupiti vrijeme u hotel na ili u blizini Gaze .Na e-ulaznicu dobit ćete nakon što ste završili svoj rezervaciju naši agenti besplatni broj je navedeno
- Turneja je na engleskom jeziku.
- Dječje ulaznice su dostupne za djecu mlađu od 2 godine.
- Sljedeće stavke su zabranjeni na našim autobus ture zbog sigurnosnih ograničenja na Hoover Dam: prtljagu, velike naprtnjače, odijelo slučajevima, aktovke, hladnjake i alkohola.

Opening hours

Turneja traje od 07:30 do 21:30

Knjiga

sun, 17 jan 2021

Instant confirmation

Print out voucher

Duration: 14 hours

Opening hours

Smjerovi

Grand Canyon South Rim Tour

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.