Traži ulaznice

O Ticmate

Vodeći agenta u Europi za međunarodne prodaje ulaznica!

Dobro došli na Ticmate.hr . Ovo je mjesto za vas, ako ste u potrazi za knjige za međunarodnu manifestaciju i želite imati sve svoje ulaznice rezervirali i unaprijed prije odlaska kući.

Ticmate je Švedski vlasništvu tvrtka koja nudi široku paletu ulaznice za svjetskih iskustava, kao što su znamenitosti, izleti, turističke atrakcije, prijevoz, mjuzikle, predstave, nogomet i još mnogo toga !.

Ticmate je aktivan u 40 zemalja na 6 kontinenata, a prodaje ulaznice za događanja u gradovima diljem svijeta, od Praga na istoku do Las Vegasu na zapadu.

Koja će biti vaša sljedeća destinacija? Pronađite i rezervirati ulaznice za svoje iskustvo na Ticmate!

  • Više od 3 milijuna prodanih ulaznica

    4000+ proizvodi u 30 zemalja

  • 100% siguran sustav za plaćanje

    Možete se osjećati 100% siguran prilikom kupnje na našim stranicama

  • Platiti u eurima

    Možete platiti u eurima, bez skrivenih naknada

Venue Information

Madame Tussauds New York: Skip the line

Madame Tussauds New York: Skip the line

Similar experiences

Similar categories

Madame Tussauds New York: Skip the line

4.2 (10)
Od € 40.6
Rezervirajte ulaznice za Madame Tussauds u New Yorku i dobiti brz pristup putu da voštanog muzeja. Kupi ulaznice za Madame Tussauds u New Yorku ovdje!

U gradu s milijun stvari za vidjeti i učiniti, vaša stajališta u New Yorku je završeno tek što ste doživjeli svjetski poznatom Madame Tussauds. Jedno mjesto gdje možete dobiti izbliza i osobno s više od 220 svjetskih najfascinantnijih povijesnih, političkih i likovima iz naše povijesti.

Vaša All Access Pass Ulaznice uključuje:
• Ulaz u privlačnosti, s "Fast Track pristup ulaznica" (nositelji voucher primiti VIP pristup) s više od 220 života poput voštane figure svjetskih najfascinantnijih slavnih i povijesnih ličnosti.
vrišti! - Panika sebi glup s tamne strane Madame Tussauds u vrisak, naše live-glumac ispunjen privlačnosti. • Duh New Yorku - Uronite u stvarnom bit New Yorku u naše najnovije izložbe. Stand uzduž Marilyn Monroe u klasičnom NY scene, pozvoniti na burzi, a ovisno o prošlosti na 9/11 Memorial. Uzmi Scenic šetnje kroz Central Park, sjediti za volanom pravog NY kabine i uživati ​​u jednom u životu vremenu priliku da biste dobili vaše fotografije snimljene unutar krune Kipa slobode.
sada otvoren! Marvel 4D iskustvo uključuje dodatak Thor, Kapetan Amerika, Spiderman i najnovijeg Hulk! Gosti koji su uronjeni u borbi da spasi New York kao što su Marvel Avengers je doveo do života u našem sve nove filmske avanture

Tu stvarno nema izgovor za ne posjetiti Madame Tussauds, dok ste u New Yorku!

Važne informacije:
- Ulaznice će biti poslan na vaš e-mail adresu odmah nakon što ste završili vaš boravak u hotelu, a isplata je odobren.
- Dijete ulaznice: 4-12 godina.
- Kao što vam je potrebno pokazati osobnu iskaznicu, zajedno sa svojim kuponske / e-ulaznica pri ulasku u Madame Tussauds u New Yorku, ime na kuponske / e-kartu, mora biti odgovarati imenu na vašem identifikacijski dokument s fotografijom
- Otvoreno svakodnevno tijekom cijele godine.
- Ulaznica vrijedi 30 dana od dana kada ste izabrali prilikom rezervacije.

Ticket categories

Are there children's tickets?
Yes, children's tickets are available for children between age 4-12. Children under age 4 are free when accompanied by a paying adult.

Opening hours

Svakodnevno od 10:00 do 20:00 (Sun-čet) 10:00-22:00 (pon-sub)

Instant confirmation

Print out voucher

What’s included?

With your All Access Pass you get access to all of the museum's exhibits, including:

The Spirit of New York
Immerse yourself in the real essence of New York City in our newest exhibit. Stand next to Marilyn Monroe in a classic NY scene, ring the bell at the Stock Exchange, and reflect on the past at the 9/11 Memorial. Take a scenic stroll through Central Park, sit behind the wheel of a real NY cab and enjoy a once in a life-time opportunity to get your picture taken inside the crown of the Statue of Liberty. 

The Marvel SuperHeroes 4D Cinema
Experience Marvel SuperHeroes 4D Cinema, the new attraction at Madame Tussauds New York that delivers amazing 3D technology with the latest in 4D special effects including wind, snow, mist, scent, digital surround sound and an exciting line-up of films to thrill the entire family. The films are approx. 10-15 minutes long. 

...and many, many more fun and entertaining exhibits!

Opening hours

Smjerovi

Madame Tussauds New York: Skip the line

Address
234 West 42nd Street, Between 7th and 8th Avenues , Times Square New York NY 10036

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.