New York Airport Transfer: Private Transfer

New York Airport Transfer: Private Transfer

Cijena od € 101.50

Rezervirajte svoj privatni transfer zračna luka u New Yorku ovdje, i doći na Manhattanu u još uvijek u jednom od naših luksuznih limuzina i kombi vozila. To je velika i upscale alternativa naše popularne zajedničke zračne luke. Rezervirajte vaše privatne New Yorka do zračne luke ovdje!

Pružamo brzu, učinkovitu i privatnu, JFK zračne luke, Newark Airport transfer i LaGuardia usluge transfer zračna luka i iz Manhattana. Naša vrata do vrata privatna vožnja osigurati prijevoz u oba smjera između JFK, LaGuardia i Newark zračnih luka i hotela koji se nalazi na Manhattanu.

Samo rezervirajte svoj privatni New York Zračne ovdje, i biti dočekan od strane vašeg vozača kad dođete u zračnoj luci, a ako želite, možete rezervirati privatnu vožnju natrag od svog Manhattan hotela do zračne luke.

Jednostavno, privatni i luksuz zračne luke koja može exeed očekivanja!

Važne informacije:
- Ako ste htjeli napraviti privatnu transfer do Manhattana od zračne luke i iz Manhattan i natrag do zračne luke, molimo vas da 2 odvojena rezervacija, tako da imate 2 rezervacije i 2 za rezervaciju brojeve!
- Kada je rezervacija potvrđena, mi ćemo vam poslati bon / e-karte kao PDF dokument na e-mail adresu. Molimo ispisati voucher / e-kartu, i donijeti kopiju sa sobom u New Yorku. Jedan tiskani voucher potreban za svaku pojedinačnu put prijenosa koje ste kupili!
- Ovdje možete rezervirati LIMUZINA je za do 3 osobe!
- Ovdje možete rezervirati VIP SUV 'e za do 6 osoba!
- Ovdje možete rezervirati VAN-a za do 10 osoba!
- Cijena je za jedan automobil - nije svaka osoba. Pa jeste li vi primjerice - za 3 osobe, onda je knjiga 1 x limuzina, jesi li 4-6 ljudi, onda je knjiga 1 x SUV itd
- Prtljaga dodatak: Jedan kofer po osobi i jedan mali ručnu po osobi.
- Vaš privatni zračne luke u New Yorku s MySedan uključuje savjete, cestarina i poreza.

Info

New York Airport Transfer: Private Transfer, Ticmate.com.hr

New York Airport Transfer: Private Transfer
Cijena je po automobilu - ne po osobi. I ti si npr 1-3 osobe, zatim knjiga 1 x limuzina, jeste li 4-6 osoba, onda je knjiga 1 x SUV itd

New York Airport Transfer: Private Transfer
Opening hours
Radno vrijeme je:
24 sata dnevno, 7 dana tjedno, 365 dana u godini

Smjerovi

Smjerovi
Pogledajte kartu Manhattana ovdje:

View map

English
Ticmate.com.hr


To cart