Newark Airport Transfer: Shared Transfer

Newark Airport Transfer: Shared Transfer

Cijena od € 20.30

Umjesto ističući o javnom prijevozu ili pokušavate zastavom taksi, odaberite naš isplativ zajednički prijevoz, tako da vaš odmor u New Yorku može početi bez muke. Naš vozač će vas dočekati na njujorškoj zračnoj luci Newark i odvesti vas do vašeg hotela.

Bez obzira na to, ako putujete sami, kao par, ili u velikoj skupini, naši iskusni, profesionalni vozači će osigurati svoj prijevoz do i od zračne luke Newark je povjetarac!

Ovdje možete naručiti brz i učinkovit prijevoz između Newark zračne luke i hotela. Naša vrata do vrata politika osigurava prijevoz kako bi i iz svog hotela i Newark zračne luke.

Samo rezervirajte svoj zajednički Newark zračne luke ovdje, a vi ćete se zadovoljiti svojim vrlo vlastiti vozača u zračnoj luci. Ako želite, možete naručiti prijevoza natrag, od hotela do zračne luke.

Važne informacije:
- Nedugo nakon što je vaša rezervacija je završeno, dobit ćete e-karte putem pošte. Molimo ispisati svoju ulaznicu i donijeti ga sa sobom.
- Ako želite naručiti zajedničku Newark Airport okrugli shuttle putovanje, morate staviti dvije zapovijedi: Jedno od zračne luke do hotela i jedna od hotela do zračne luke, jer svaki rezervacija treba imati svoje potvrde broj.
- Prije nego što završite svoj rezervaciju, od vas će biti zatraženo da nam osobna imena, datuma dolaska / odlaska, podatke o letu i svoj hotel (uključujući adresu i broj telefona), tako da možemo organizirati transfer.
- Ova usluga djeluje samo na Manhattanu između parka baterije i 125. ulici.
- Ako želite da se povratni transfer iz Manhattana do zračne luke, samo nazovite agenta zračne dva do tri dan prije svog odlaska. Telefonski broj će biti jasno označeni na vas ulaznicu.
- Koristiti samo s kombijima jasno označena GO AIRLINK NYC.
- Djeca su cijene iste kao odrasle osobe.
- Ti su dozvoljeni samo jedan standardni kofer i jedan komad ručne prtljage po osobi.
- Cijena za zajedničko Newark zračne luke uključuje savjete, cestarina i poreza.

Info

Newark Airport Transfer: Shared Transfer
Kada stignete u zračnu luku, molimo idite na šalteru za zemaljski prijevoz u dolaznom terminalu. Ovdje možete dobiti sve potrebne informacije o vašem prijevoz između zračne luke i svog odredišta u New Yorku s jednim od naših kombijima.

Newark Airport Transfer: Shared Transfer
Opening hours
Operativna vrijeme: 24 sata dnevno, 7 dana tjedno, 365 dana u godini.

Smjerovi

Smjerovi
Pogledaj kartu preko Manhattanu iz Battery Park na 125. ulici.

View map

English
Ticmate.com.hr


To cart