Traži ulaznice

Zadovoljni kupci

Ticmate Charity

Ticmate
Ulaznice za međunarodne događaje
Aktivna je u 130 zemalja na 6 kontinenata

About Ticmate.com.hr

Na Ticmate.com.hr, naš cilj je postati vodeća europska tvrtka za prodaju međunarodnih ulaznice i putovanja na sve vrste događaja. Mi ne samo da pružaju informacije o svakom događaju i napraviti rezervaciju ulaznica lakšim za ljude koji žele vidjeti mjuzikl, predstavu, nogometne utakmice, privlačnost ili natjecanje negdje osim vlastitoj zemlji. Također, mi smo, zahvaljujući našim velikim iskustvom u industriji, u mogućnosti da vam pomogne, producent naći oduševljen novu publiku.

Poslovni koncept potaknut strasti i interesa

Čovjek koji stoji iza Ticmate.com.hr, Marcus Moeschlin, ima strastvenu vezu s mjuziklima, koncerte i sve vrste događaja. Kao što stara 18 godina je već počela organizirati izlete na rock koncertima iz njegova rodnog grada Jönköping u Švedskoj. Tri godine kasnije, u 1985, Marcus je radio sa švedskog umjetnika, Cornelis Vreeswijk konačnu turneju i album. Nakon toga dugo i uzbudljiva karijera slijedio. Karijere u kojoj je fokus uvijek bio na ponudu ljude događaje i svjetska iskustva po pristupačnim cijenama, ne i najmanje važno njegovo vrijeme kao vlasnik Box Office Švedske u Stockholmu. Marcus može se također smatrati S Digitalni pionir u događanja svijeta. Kao što je već u 1990 on je bio uključen u stvaranje globalne ulaznice, mreža kod koje je 22 zemlje kupuju i prodaju ulaznice za međunarodnih događaja međusobno elektroničkim putem. To je bilo u vrijeme kada su njihovi konkurenti još uvijek koriste zastarjele metode poput faksa i telefona. Za to, mreža dobila britansku Queen's nagradu za najbolji izvoz u 1992.

Upravni odbor

Čak i ako Ticmate.com.hr je mlada tvrtka, postoji znatna znanja i iskustva međunarodnih događanja unutar tvrtke.

Na uprave za Ticmate AB, osim CEO Marcus Moeschlin su Jan Friedman, predsjednik, Olle Setterberg i Mattias Sesemann. Oba Friedman, Setterberg i Sesemann imaju veliko iskustvo i vođenja tvrtke, a od toga na brodu od tvrtki koje rade u trgovini, putovanja, medijima i drugim poduzećima u uslužnim djelatnostima.