Traži ulaznice

O Ticmate

Vodeći agenta u Europi za međunarodne prodaje ulaznica!

Dobro došli na Ticmate.hr . Ovo je mjesto za vas, ako ste u potrazi za knjige za međunarodnu manifestaciju i želite imati sve svoje ulaznice rezervirali i unaprijed prije odlaska kući.

Ticmate je Švedski vlasništvu tvrtka koja nudi široku paletu ulaznice za svjetskih iskustava, kao što su znamenitosti, izleti, turističke atrakcije, prijevoz, mjuzikle, predstave, nogomet i još mnogo toga !.

Ticmate je aktivan u 40 zemalja na 6 kontinenata, a prodaje ulaznice za događanja u gradovima diljem svijeta, od Praga na istoku do Las Vegasu na zapadu.

Koja će biti vaša sljedeća destinacija? Pronađite i rezervirati ulaznice za svoje iskustvo na Ticmate!

  • Više od 3 milijuna prodanih ulaznica

    4000+ proizvodi u 30 zemalja

  • 100% siguran sustav za plaćanje

    Možete se osjećati 100% siguran prilikom kupnje na našim stranicama

  • Platiti u eurima

    Možete platiti u eurima, bez skrivenih naknada

Similar categories

Beč

Dobrodošli u Beču, u prekrasnom glavnom gradu Austrije i klasične glazbe! Uživajte koncert u Orangery kod dvorca Schönbrunn i Hofburg palači uz glazbu WA Mozarta i Johanna Straussa ili istraživati ​​grad i okolicu na jedan od naših najpopularnijih tura - sa ili bez vodiča. Pročitajte više o našem izboru ulaznice u Beču i rezervacije online - sigurno plaćanje. Vaša e-ulaznice će biti poslana na vaš poštanski sandučić.

Ticmate Charity

Beč

Ulaznice u Beču! Rezervirajte ulaznicu na koncert klasične glazbe na Orangery kod dvorca Schönbrunn ili Hofburg palači, uz glazbu WA Mozarta i Johanna Straussa, pregledavati među našim popularnim vodstva ili posjetite Madame Tussauds Beču i Španjolska škola jahanja!
Sort by
Rezultat pretraživanja: 1 - 7 (7)