Traži ulaznice

O Ticmate

Vodeći agenta u Europi za međunarodne prodaje ulaznica!

Dobro došli na Ticmate.hr . Ovo je mjesto za vas, ako ste u potrazi za knjige za međunarodnu manifestaciju i želite imati sve svoje ulaznice rezervirali i unaprijed prije odlaska kući.

Ticmate je Švedski vlasništvu tvrtka koja nudi široku paletu ulaznice za svjetskih iskustava, kao što su znamenitosti, izleti, turističke atrakcije, prijevoz, mjuzikle, predstave, nogomet i još mnogo toga !.

Ticmate je aktivan u 40 zemalja na 6 kontinenata, a prodaje ulaznice za događanja u gradovima diljem svijeta, od Praga na istoku do Las Vegasu na zapadu.

Koja će biti vaša sljedeća destinacija? Pronađite i rezervirati ulaznice za svoje iskustvo na Ticmate!

  • Više od 3 milijuna prodanih ulaznica

    4000+ proizvodi u 30 zemalja

  • 100% siguran sustav za plaćanje

    Možete se osjećati 100% siguran prilikom kupnje na našim stranicama

  • Platiti u eurima

    Možete platiti u eurima, bez skrivenih naknada

Zadovoljni kupci

Similar categories

Rim

Saznajte više o našim događajima u lijepoj Rimu. Rezervirajte svoje ulaznice za obilaska Vatikanskih muzeja, Sikstinske kapele i bazilici Svetog Petra, doživjeti Colosseum, rimski forum i Ancient Rome. Uživajte talijanske delicije i vina ili nam se pridružite na cjelodnevni izlet do Pompeja i Firenci. Jeste li ljubitelj nogometa, možete kupiti ulaznice za AS Roma i SS Lazio - osigurati online rezervaciju!

Ticmate Charity

Rim

Ulaznice za razgledavanje Vatikanskih muzeja, Sikstinske kapele i bazilici Svetog Petra, Koloseum, Rimski forum i antičkom Rimu. Također možete kupiti svoje nogometne ulaznice za AS Roma i SS Lazio - siguran online rezervaciju!
Sort by
Rezultat pretraživanja: 1 - 50 (74)