Traži ulaznice

O Ticmate

Vodeći agenta u Europi za međunarodne prodaje ulaznica!

Dobro došli na Ticmate.hr . Ovo je mjesto za vas, ako ste u potrazi za knjige za međunarodnu manifestaciju i želite imati sve svoje ulaznice rezervirali i unaprijed prije odlaska kući.

Ticmate je Švedski vlasništvu tvrtka koja nudi široku paletu ulaznice za svjetskih iskustava, kao što su znamenitosti, izleti, turističke atrakcije, prijevoz, mjuzikle, predstave, nogomet i još mnogo toga !.

Ticmate je aktivan u 40 zemalja na 6 kontinenata, a prodaje ulaznice za događanja u gradovima diljem svijeta, od Praga na istoku do Las Vegasu na zapadu.

Koja će biti vaša sljedeća destinacija? Pronađite i rezervirati ulaznice za svoje iskustvo na Ticmate!

  • Više od 3 milijuna prodanih ulaznica

    4000+ proizvodi u 30 zemalja

  • 100% siguran sustav za plaćanje

    Možete se osjećati 100% siguran prilikom kupnje na našim stranicama

  • Platiti u eurima

    Možete platiti u eurima, bez skrivenih naknada

Zadovoljni kupci

Similar categories

Pariz

Dobro došli na naše stranice Parizu stranicu za sve koji žele ulaznice za kabaree atrakcija i razgledavanje u Parizu. Ovdje možete brzo, jednostavno i sigurno kupiti ulaznice za Moulin Rouge ili Lido de Paris, ili što je s večerom na Eiffelov toranj, razgledavanje u Louvreu, a večera krstarenje niz rijeku Seine ili posjetite dvorac Versailles?

Ticmate Charity

Pariz

Ulaznice za kabareta, atrakcije, PSG nogomet i mnoge ture u Parizu. Pogledajte predstavu u Moulin Rouge, Lido de Paris i Crazy Horse, ručati na Eiffelov toranj, posjetite Louvre ili posjetite dvorac Versailles. Pogledajte nogometnu utakmicu s PSG-u Parc des Princes.
Sort by
Rezultat pretraživanja: 1 - 50 (53)