Ticmate Charity

Je li moguće pokrenuti tvrtku koja čini novac, a pomaže učiniti svijet malo bolje? Vjerujemo tako. Stoga smo počeli Ticmate ljubavi.

Na Ticmate strastveni Zalažemo se za obogaćujući živote ljudi kroz informacije i pristup međunarodnim događajima. Želimo promicati društveno odgovorna tvrtka koja stvara vrijednost za naše klijente, zaposlenike, dobavljače i dioničare. Ali, mi također želimo da se društvena odgovornost i raditi na topliju i bolji svijet - kako bismo se godišnje donirati dijelove našeg profita u dobrotvorne svrhe:

2009 donirali smo 2 373 500 švedskih kruna u dobrotvorne svrhe.

Liječnici bez granica

MSF je medicinska humanitarna organizacija koja spašava živote i ublažava tjeskobu gdje je najpotrebnije. Oni pomažu oboljelima od kriza, ratova i prirodnih katastrofa, bez obzira o politici, religiji ili nacionalnosti.
Mi u Ticmate ih podrže u njihovom radu:

U rujna 2014 donirali smo 450 000 SEK za Ebola pomoć i na krizu u Srednjoafričkoj Republici.


"U ime MSF Želim vam svima zahvaliti na Ticmate za svoj ​​trud koji je rezultirao velikodušan dar našeg rada s ebole i našim projektima Srednjoafričkoj Republici. Mi stvarno impresioniran i zahvalan za svoje opredjeljenje za našu organizaciju a posao nam je činiti. "
-Katharina Ervanius, iz 'Liječnici bez granica'

Saznajte kako Liječnici bez granica raditi ovdje.