Traži ulaznice

O Ticmate

Vodeći agenta u Europi za međunarodne prodaje ulaznica!

Dobro došli na Ticmate.hr . Ovo je mjesto za vas, ako ste u potrazi za knjige za međunarodnu manifestaciju i želite imati sve svoje ulaznice rezervirali i unaprijed prije odlaska kući.

Ticmate je Švedski vlasništvu tvrtka koja nudi široku paletu ulaznice za svjetskih iskustava, kao što su znamenitosti, izleti, turističke atrakcije, prijevoz, mjuzikle, predstave, nogomet i još mnogo toga !.

Ticmate je aktivan u 40 zemalja na 6 kontinenata, a prodaje ulaznice za događanja u gradovima diljem svijeta, od Praga na istoku do Las Vegasu na zapadu.

Koja će biti vaša sljedeća destinacija? Pronađite i rezervirati ulaznice za svoje iskustvo na Ticmate!

  • Više od 3 milijuna prodanih ulaznica

    4000+ proizvodi u 30 zemalja

  • 100% siguran sustav za plaćanje

    Možete se osjećati 100% siguran prilikom kupnje na našim stranicama

  • Platiti u eurima

    Možete platiti u eurima, bez skrivenih naknada

Similar categories

Berlin

Ova stranica je savršen za one koji žele ulaznice za razne atrakcije i događanja u Berlinu. Možete kupiti ulaznice za razgledavanje i vodstva u Berlinu, doživjeti Potsdamu, Berlin i Berlin za vrijeme Drugog svjetskog rata, vidjeti varitéshow na Friedrichstadt Palast ili Wintergarten Berlinu, otkrivajući Berlin jahanje Segway ili istražiti Berlin oko vožnje u Trabant, klasični automobil s istoka, na našoj Trabi Safari.

Ticmate Charity

Berlin

Ulaznice za razne znamenitosti i događanja u Berlinu. Ture, Potsdam, pjenušava pokazuje na Friedrichstadt Palast ili Wintergarten Berlin, Berlin TV toranj i Trabi Safari.
Sort by
Rezultat pretraživanja: 1 - 39 (39)