Traži ulaznice

O Ticmate

Vodeći agenta u Europi za međunarodne prodaje ulaznica!

Dobro došli na Ticmate.hr . Ovo je mjesto za vas, ako ste u potrazi za knjige za međunarodnu manifestaciju i želite imati sve svoje ulaznice rezervirali i unaprijed prije odlaska kući.

Ticmate je Švedski vlasništvu tvrtka koja nudi široku paletu ulaznice za svjetskih iskustava, kao što su znamenitosti, izleti, turističke atrakcije, prijevoz, mjuzikle, predstave, nogomet i još mnogo toga !.

Ticmate je aktivan u 40 zemalja na 6 kontinenata, a prodaje ulaznice za događanja u gradovima diljem svijeta, od Praga na istoku do Las Vegasu na zapadu.

Koja će biti vaša sljedeća destinacija? Pronađite i rezervirati ulaznice za svoje iskustvo na Ticmate!

  • Više od 3 milijuna prodanih ulaznica

    4000+ proizvodi u 30 zemalja

  • 100% siguran sustav za plaćanje

    Možete se osjećati 100% siguran prilikom kupnje na našim stranicama

  • Platiti u eurima

    Možete platiti u eurima, bez skrivenih naknada

Zadovoljni kupci

Similar categories

New York

Rezervirajte svoje ulaznice na našu veliku paletu događaja u New Yorku. Kupite karte za vožnju helikoptera uz Manhattan Skyline, posjet Kipa slobode, Ellis Island ili Empire State Buildinga, Uživajte Evanđelje u Harlemu, vidjeti svoje omiljene filmske mjesta u New Yorku, pridružite djevojke iz Seks i grad ili što je krstarenje rijekom Hudson? Uživajte u emisiju ili dva na Broadwayu - rezervirajte svoje ulaznice na Ticmate.

Ticmate Charity

New York

Rezervirati ulaznice za predstave i mjuzikla na Broadwayu, doživjeti Manhattan razgledavanje i gospel u Harlemu i posjetiti poznate znamenitosti i atrakcija kao Kip slobode, Ellis Island, Empire State Building i Woodbury Outletu.
Sort by
Rezultat pretraživanja: 1 - 50 (134)