Traži ulaznice

O Ticmate

Vodeći agenta u Europi za međunarodne prodaje ulaznica!

Dobro došli na Ticmate.hr . Ovo je mjesto za vas, ako ste u potrazi za knjige za međunarodnu manifestaciju i želite imati sve svoje ulaznice rezervirali i unaprijed prije odlaska kući.

Ticmate je Švedski vlasništvu tvrtka koja nudi široku paletu ulaznice za svjetskih iskustava, kao što su znamenitosti, izleti, turističke atrakcije, prijevoz, mjuzikle, predstave, nogomet i još mnogo toga !.

Ticmate je aktivan u 40 zemalja na 6 kontinenata, a prodaje ulaznice za događanja u gradovima diljem svijeta, od Praga na istoku do Las Vegasu na zapadu.

Koja će biti vaša sljedeća destinacija? Pronađite i rezervirati ulaznice za svoje iskustvo na Ticmate!

  • Više od 3 milijuna prodanih ulaznica

    4000+ proizvodi u 30 zemalja

  • 100% siguran sustav za plaćanje

    Možete se osjećati 100% siguran prilikom kupnje na našim stranicama

  • Platiti u eurima

    Možete platiti u eurima, bez skrivenih naknada

Zadovoljni kupci

Similar categories

Prag

Ulaznice za znamenitosti, izlete i razgledavanje u Pragu. Ovdje možete lako i sigurno mogu kupiti ulaznice za razgledavanje i vodstva u Pragu, ići vidjeti slavni Laterna Magika i Black Light kazalište, uživati ​​u Prag noću, tast velikog češkog piva ili uživate u Pragu od Segway.

Ticmate Charity

Prag

Rezervirajte svoje ulaznice za razgledavanje i vodstva u Pragu! Pogledajte show u slavnoj Laterna Magika i Black Light kazališta, uživati ​​u Prag noću, kušati veliku češko pivo ili uživati ​​u Pragu od Segway.
Sort by
Rezultat pretraživanja: 1 - 23 (23)