Traži ulaznice

Additional safety measures: find out more before visiting. Read more

O Ticmate

  • 100% siguran sustav za plaćanje

  • Platiti u eurima

  • Više od 3,5 milijuna prodanih ulaznica

Windsor Castle, Stonehenge and Oxford

Similar experiences

Similar categories

Windsor Castle, Stonehenge and Oxford

4.5 (10)
Od 78,00 €
Pogledaj dvorcu Windsor, Stonehenge i Oxford i provesti cijeli dan istražujući ove fascinantne znamenitosti. Krenite na ovoj velikoj turneji na kojoj ćete vidjeti neke od Engleske najnevjerojatnijim mjestima. Kupi ulaznice za dvorac Windsor, Stonehenge i Oxford ovdje!

Ovaj cjelodnevni izlet započinje s posjetom dvorcu Windsor, koji je dom kraljevske obitelji 900 godina, a još uvijek je službena rezidencija kraljice. Dobit ćete posjetiti veličanstvene državnih stanova * i da će imati vremena za istraživanje području dvorca i St. George kapelu. Zatim posjetite misteriozni Stonehenge i istraživati ​​ovu nevjerojatnu stranice. To je mjesto molitve, brončani groblje, i astronomski sat i to seže gotovo 5000 godina. Završiti turneju posjetom najpoznatijeg svjetskog Sveučilište u prekrasnom gradu Oxfordu. Sveučilište datira iz 13. stoljeća i mnogi poznati ljudi su prisustvovali školu uključujući i bivšeg predsjednika Billa Clintona i JRR Tolkiena. Ti će se pješačka tura vidjeti Christ Church College, Bodleianskoj knjižnici, a Sheldonian kazalište. * Gledanje u dvorcu Windsor je ograničena nedjeljom. U rijetkim slučajevima, državni Apartmani mogu biti zatvorene.

Važne informacije:
- Turneja je na engleskom jeziku.
- Trajanje: 10 sati
- Ulaznice će biti poslana na vašu e-mail adresu odmah nakon što ste završili vaš boravak u hotelu, a isplata je odobren.
- Ulaznica vrijedi za datum koji odaberete
- Dnevno polazak u 08:45
- Cijene Dijete vrijede za djecu od 3-16 godina. - Windsor Castle, Stonehenge i Oxford završava na željezničkog kolodvora Victoria.

Ticket categories

Adult 17+
Child 3-16
Infant 0-2 (free)

Opening hours

Dnevno polazak u 08:00

Knjiga

fri, 6 aug 2021

Instant confirmation

Print out voucher

Live guide

Duration: 10 hours

Departure times

Smjerovi

Windsor Castle, Stonehenge and Oxford

Address
16472 Buckingham Palace Rd Belgravia, London SW1W 9TP

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.