Traži ulaznice

O Ticmate

  • 100% siguran sustav za plaćanje

  • Platiti u eurima

  • Više od 3,5 milijuna prodanih ulaznica

Zadovoljni kupci

Slične kategorije

London Eye

London Eye nalazi se pokraj rijeke Temze i samo preko Big Ben, i nudi jedinstven pogled na grad Londonu koji se također mogu uživati ​​u noći.

Puni krug na poznatom vrtuljka, u jednom od 32 zatvorenih kapsula, traje oko 30 minuta, a na najvišoj točki sjedi 135 metara iznad razine mora. Vožnja na London Eye je "jedna od vrsta" iskustva.

Imajte na umu novu politiku prikupljanja ulaznica za London Eye:
Morate pokazati važeću osobnu iskaznicu slike zajedno s kreditnom karticom, kada prikupljanju ulaznice na London Eye. Vi svibanj biti zabranjen pristup London Eye, ako ne pokazati važeću osobnu iskaznicu slike i kreditne kartice na zahtjev.

Prodajemo dvije vrste ulaznice za London Eye:

1) "za odrasle" i "dijete" su redoviti / normalni ulaznice. Ako ste kupiti ove ulaznice, preskočite liniju na blagajni (Ticket Hall). Umjesto čekanja u redu za kupnju ulaznice, idete ravno u "pre-paid desk ulaznice / Priority ulaznica Deska" u dvorani ulaznica i zamijeniti voucher / e-karte za svoje originalne ulaznice. Kada imate svoje originalne ulaznice, idete ravno na volanu, i stajati u redu za prvi slobodan kapsuli. Ova linija ne može biti preskočen pomoću redovite / normalne ulaznice, ali još uvijek uštedjeti puno vremena, preskakanjem blagajni red.

2) "Fast Track Ulaznice". Ako ste kupiti ove ulaznice, možete preskočiti oba liniju na blagajni (Ticket Hall) i linija za volanom. U ovom slučaju, umjesto čekanja u redu za kupnju ulaznice, idete ravno u "pre-paid desk ulaznice / Priority ulaznica Desk" u karte dvorani i razmjenjivati ​​svoje voucher / e-karte za svoje originalne ulaznice. Kada imate svoje originalne ulaznice, idete ravno na volanu gdje ćete dobiti pristup na prvom slobodnom kapsuli. "Fast Track Ticket" je daleko najbrži i najudobniji način da doživite London Eye za vas i vaše suputnike. "Fast Track Ticket" je dostupan samo na jednom stopom za djecu i odrasle. Napomena: U vikende, praznike i praznikom, možda su čak i čekanje u redu na brzom putu ulazu u kotaču. Međutim, to će i dalje biti najbrži način da se gondolom na London Eye.

Odabir ulaznice Odaberite datum dođete u Londonu kao "vrijedi od" datuma; Vaše ulaznice vrijede za 1 mjesec od "vrijedi od" datuma ste odabrali. Odaberite broj ulaznica i kliknite na "traži". Tada jednostavno odaberite ili "odrasle" dijete "(djeca u dobi od 3-15 godina kvalificirali). Djeca mlađa od 4 godine su slobodni dok su u pratnji odrasle osobe. U ovoj fazi, možete odabrati bilo kakve dodatne ulaznice koje želite naručiti i za druge atrakcije ili za prijevoz u Londonu.

Ticmate Charity

London Eye

Kupite svoje ulaznice na London Eye. Gledajte preko Londona iz obalama rijeke Temze. Naručite ulaznice dostavljene na svoj e-mail i danas.
Rezultat pretraživanja: 1 (1)