Traži ulaznice

Additional safety measures: find out more before visiting. Read more

O Ticmate

  • 100% siguran sustav za plaćanje

  • Platiti u eurima

  • Više od 3,5 milijuna prodanih ulaznica

St Pauls Cathedral

Similar experiences

Similar categories

St Pauls Cathedral

4.6 (77)
Od 21,00 €
Rezervirajte svoje ulaznice na ulici Katedrala Pavlov prije nego što napuste kuće, i preskočiti granicu na kino blagajnama!

Katedrala sv Pavlova je drugi katedrala izgrađena je na tom mjestu, što je prvi izgorjela do temelja u velikom požaru u Londonu 1666. Katedrala sv Pavlova je najveća crkva u sjevernoj Europi, a izgrađen je u Oblik div križa s poznatom kupolom koja se nalazi u sredini.

Sljedeći je uključena u cijenu ulaznice:
- Multimedijalni vodič: 2010 vidio lansiranje multimedijski vodič koji je uključen u cijenu ulaznica za sve individualne posjetitelje, a dostupan je na engleskom jeziku, britanski znakovni jezik, francuski, njemački, talijanski, španjolski, portugalski, poljski, ruski, mandarinski, japanski , i korejski. Vodič koristi film, novi fotografije, kao i detaljan komentar za ponuditi učinkovite tumačenje ovog jedinstvenog orijentir.

- Planirano vodstva: Ture katedrale katu i kriptu katedrale predvodio vodiči izvoditi četiri puta dnevno u 10:00, 11:00, 01:00, i 02:00. Individualni posjetitelji mogu se pridružiti njih pri dolasku bez dodatnih troškova i traju 90 minuta (mjesta ograničen).

- Oculus: oči u St Paul koristi state-of-the-art tehnologiju projiciranja uroniti posjetitelja u fascinantne priče i povijesti ovog kultnog orijentir. Prvi projekt takve vrste u katedrali, Oculus je nagrađivanog 270 ° filmski doživljaj koji donosi 1400 godina povijesti u život.

Izbor ulaznica:
Izaberite datum dođete u Londonu kao "vrijedi od" datuma, kao što su ulaznice kupite ovdje vrijedi za 1 mjesec od "Vrijedi od" datuma ste odabrali. Odaberite broj ulaznica i kliknite na "traži". Zatim odaberite "odrasle" dijete "ulaznice (dijete Ulaznice su dostupne za djecu od 6 do 17 godine). Dijete ulaznice se mogu kupiti samo pri kupnji ulaznice za odrasle. Djeca mlađa od 5 godina su slobodni dok su u pratnji odrasle osobe

Ticket categories

Are there children's tickets?
Yes, children's tickets are available for children between age 6-17. Children under age 5 are free, when accompanied by a paying adult.   

Opening hours

Mon - Sat. 08:30-16:30, zadnji ulaz 16:00. Galerije otvoriti u 09:30, zadnji ulaz u galerije je na 16:15. Nedjelja je zatvoren za posjetitelje i turiste.

Knjiga

sun, 16 may 2021

Instant confirmation

Print out voucher

Save time – Skip the line

Audio guide

Opening hours

Smjerovi

St Pauls Cathedral

Address
St. Paul's Churchyard London EC4M 8AD

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.