Traži ulaznice

Covid safe information

  • You may be asked to wear a face covering out of consideration for those around you. So please bring a face mask, just in case.
  • Social distancing has now been removed. However, we ask you to be mindful of others and their space.
  • Please be ready to make on-site payments using a contactless bank card, rather than cash, where possible.
  • Organiser politely request that you refrain from visiting the attraction should you start displaying any of the symptoms associated with COVID-19. Please contact Guest Services should you need to amend your booking.
  • All areas that visitors touch are frequently cleaned.
  • Employes may wear Personal Protective Equipment to protect both visitors and staff.
  • You may be asked to present proof of being fully vaccinated or that you have recovered fully from COVID 19. So just in case, please bring a valid and updated COVID Pass.

O Ticmate

  • 100% siguran sustav za plaćanje

  • Platiti u eurima

  • Više od 3,5 milijuna prodanih ulaznica

St Pauls Cathedral

Similar experiences

Similar categories

St Pauls Cathedral

4.6 (77)
Od 22,20 €
Rezervirajte svoje ulaznice na ulici Katedrala Pavlov prije nego što napuste kuće, i preskočiti granicu na kino blagajnama!

Katedrala sv Pavlova je drugi katedrala izgrađena je na tom mjestu, što je prvi izgorjela do temelja u velikom požaru u Londonu 1666. Katedrala sv Pavlova je najveća crkva u sjevernoj Europi, a izgrađen je u Oblik div križa s poznatom kupolom koja se nalazi u sredini.

Sljedeći je uključena u cijenu ulaznice:
- Multimedijalni vodič: 2010 vidio lansiranje multimedijski vodič koji je uključen u cijenu ulaznica za sve individualne posjetitelje, a dostupan je na engleskom jeziku, britanski znakovni jezik, francuski, njemački, talijanski, španjolski, portugalski, poljski, ruski, mandarinski, japanski , i korejski. Vodič koristi film, novi fotografije, kao i detaljan komentar za ponuditi učinkovite tumačenje ovog jedinstvenog orijentir.

- Planirano vodstva: Ture katedrale katu i kriptu katedrale predvodio vodiči izvoditi četiri puta dnevno u 10:00, 11:00, 01:00, i 02:00. Individualni posjetitelji mogu se pridružiti njih pri dolasku bez dodatnih troškova i traju 90 minuta (mjesta ograničen).

- Oculus: oči u St Paul koristi state-of-the-art tehnologiju projiciranja uroniti posjetitelja u fascinantne priče i povijesti ovog kultnog orijentir. Prvi projekt takve vrste u katedrali, Oculus je nagrađivanog 270 ° filmski doživljaj koji donosi 1400 godina povijesti u život.

Izbor ulaznica:
Izaberite datum dođete u Londonu kao "vrijedi od" datuma, kao što su ulaznice kupite ovdje vrijedi za 1 mjesec od "Vrijedi od" datuma ste odabrali. Odaberite broj ulaznica i kliknite na "traži". Zatim odaberite "odrasle" dijete "ulaznice (dijete Ulaznice su dostupne za djecu od 6 do 17 godine). Dijete ulaznice se mogu kupiti samo pri kupnji ulaznice za odrasle. Djeca mlađa od 5 godina su slobodni dok su u pratnji odrasle osobe

Ticket categories

Are there children's tickets?
Yes, children's tickets are available for children between age 6-17. Children under age 5 are free, when accompanied by a paying adult.   

Opening hours

Mon - Sat. 08:30-16:30, zadnji ulaz 16:00. Galerije otvoriti u 09:30, zadnji ulaz u galerije je na 16:15. Nedjelja je zatvoren za posjetitelje i turiste.

Knjiga

sun, 3 jul 2022

Change date free of charge Change date free of charge
You can now change your booked date free of charge! Simply use the form under Contact Us or send us an email to let us know the new date no later than 5 days before your booked date

Instant confirmation

Print out voucher

Save time – Skip the line

Audio guide

Opening hours

Smjerovi

St Pauls Cathedral

Address
St. Paul's Churchyard London EC4M 8AD

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.