Traži ulaznice

Additional safety measures: find out more before visiting. Read more

O Ticmate

  • 100% siguran sustav za plaćanje

  • Platiti u eurima

  • Više od 3,5 milijuna prodanih ulaznica

Schönbrunn Palace: Evening Packages

Similar experiences

Similar categories

Schönbrunn Palace: Evening Packages

4.3 (36)
Od 73,20 €
Večer u Schönbrunn u Beču je nezaboravan. Kombinirajte svoj dvorac Schönbrunn Beč razgledavanje ulaznicu s lijepom večerom u caffe-restoran Residenz ili na koncertu s Schönbrunn Palace Orchestra na Orangery!

Večer u Schönbrunn je najbolji način kombinirajući kako ćete provesti večer na ovom vrlo poznatom i lijepom rokoko palače iz oko 1640.

Paket 1: Večera i koncert:
U 18:30 večera će biti poslužena u kafiću-restoranu Residenz, koji se nalazi u bivšem Schönbrunn Palace kuhinji. Ova zgrada, smještena u tzv Ehrenhof, je u susjedstvu u palači glavnog ulaza. Ovdje elegantna tri tečaja večera uz svijeće vas čeka (pića nisu uklj. U cijenu). Tijekom ljeta, večera će biti poslužena u ugodnom vanjskom blagovaonicom.
U 20:30 (vrata se otvaraju u 20:00) Koncert se održava na mjestu koje je igrao važnu ulogu u cijeloj Mozartove karijere: razrađeno obnovljena dvorac Schönbrunn Orangery. Glazbena izvedba je od strane poznatog Schönbrunn Palace orkestar Beču, u pratnji vokala i baletnih plesača. Program je prema J. Strauss i WA Mozarta.

Paket 2: Palace Tour i Koncert:
Carica Marija Terezija cijeniti jedinstvenu atmosferu dvorca Schönbrunn i napravio je to njezina ljetna rezidencija. Car Franjo Josip I. je rekao da je imao posebnu sklonost za raskošnoj palači i parka. Ovaj izlet vodi vas natrag u dalekoj prošlosti! Audio vodič će pratiti individualne goste na njihovoj turneji od privatnih odaja i svečanim prostorijama dvorca Schönbrunn. (Tijekom zimskih mjeseci, preporučujemo da pojedini gosti započeli audiovodič Palace turneju najkasnije do 15:30 Tijekom ljeta, molimo započeti svoju turneju najkasnije do 16:00.)

U 20:30 (vrata se otvaraju u 20:00) Koncert se održava na mjestu koje je igrao važnu ulogu u cijeloj Mozartove karijere: razrađeno obnovljena dvorac Schönbrunn Orangery. Glazbena izvedba je od strane poznatog Schönbrunn Palace orkestar Beču, u pratnji vokala i baletnih plesača. Program je prema J. Strauss i WA Mozarta.

Paket 3: Palace Tour, večera i koncert:
Carica Marija Terezija cijeniti jedinstvenu atmosferu dvorca Schönbrunn i napravio je to njezina ljetna rezidencija. Car Franjo Josip I. je rekao da je imao posebnu sklonost za raskošnoj palači i parka. Ovaj izlet vodi vas natrag u dalekoj prošlosti! Audio vodič će pratiti individualne goste na njihovoj turneji od privatnih odaja i svečanim prostorijama dvorca Schönbrunn. (Tijekom zimskih mjeseci, preporučujemo da pojedini gosti započeli audiovodič Palace turneju najkasnije do 15:30. Tijekom ljeta, molimo započeti svoju turneju najkasnije do 16:00.)
U 18:30: Večera će biti poslužena u kafiću-restoranu Residenz, koji se nalazi u bivšem Schönbrunn Palace kuhinji. Ova zgrada, smještena u tzv Ehrenhof, je u susjedstvu u palači glavnog ulaza. Ovdje elegantna tri tečaja večera uz svijeće vas čeka (pića nisu uklj. U cijenu). Tijekom ljeta, večera će biti poslužena u ugodnom vanjskom blagovaonicom.
U 20:30 (vrata se otvaraju u 20:00): Koncert se održava na mjestu koje je igrao važnu ulogu u cijeloj Mozartove karijere: razrađeno obnovljena dvorac Schönbrunn Orangery. Glazbena izvedba je od strane poznatog Schönbrunn Palace orkestar Beču, u pratnji vokala i baletnih plesača. Program je prema J. Strauss i WA Mozarta.

Možete naći palače Schönbrunn Orangery plan za sjedenje ovdje . Možete birati između četiri kategorije ulaznica: VIP,, B og C, pozivajući se na prednje, srednje i stražnje strane gledališta respektivno.

Važne informacije:
- Nedugo nakon što je vaša rezervacija je završeno, dobit ćete svoje e-karte putem e-maila. Molimo ispisati svoju ulaznicu i donijeti ga sa sobom na Orangery, gdje morate ga zamijeniti za ulaznice. Možete razmjenjivati ​​svoje e-ulaznice od 09:00 samo na vašem rezerviranog datuma turneje.
- Koncert trajanje uklj. prekid je 1 ½ -2 sata, a završava oko 10:15.
- Tijekom koncertne stanke, VIP & Kategorija gostima će dobiti čašu besplatan pjenušac u baru.
- Na odabranim dana, koncerte mogu se održati u Velikoj galeriji ili White Gold sobi se nalazi unutar palače Schönbrunn ili u drugim koncertnim dvoranama u Beču. Vi ćete, naravno, treba savjetovati da promjena održavanja koncerta dogodi.
- Nakon što je dvorac Schönbrunn Koncerti, taksiji će biti dostupan vani Schönbrunn Palace Orangery. Podzemna željeznica traje do ponoći u pet do osam minuta.

Opening hours

Ovisno o tome koji paket se odlučite, preporučeni start puta varira!

Knjiga

wed, 25 nov 2020

Bestseller

Instant confirmation

Print out voucher

Opening hours

What’s included?

- Concert tickets to Schönbrunn Palace Orchestra Vienna
- Option of adding an audio guided Palace Tour and/or a three-course dinner
- VIP & Category A guests will receive a glass of complimentary sparkling wine at the bar during intermission
- Audio guide for the Palace Tour

Smjerovi

Schönbrunn Palace: Evening Packages

Address
Orangerie Schönbrunn, Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.