Traži ulaznice

O Ticmate

  • 100% siguran sustav za plaćanje

  • Platiti u eurima

  • Više od 3,5 milijuna prodanih ulaznica

Blue Danube

Slična iskustva

Slične kategorije

Blue Danube

4.0 (3)
Od 120,40 €
Uživajte u rijeku krstarenje Dunavom u Beču, onda lijepo večeru kod caffe-restoran Residenz i konačno klasični koncert u Orangery na Schönbrunn. Rezervirajte svoju ulaznicu za Dunav Cruise, večere i koncerta u Beču ovdje!

Zahvaljujući Johanna Straussa valcera "na prelijepom plavom Dunavu", poznat i kao "Plavi Dunav valcera," ova rijeka nerazmrsivo isprepletena s bečkog glazbe.

Prvi dio našeg dana je krstarenje rijekom niz Dunav. Tijekom ovog riječnog krstarenja, koje traje 3-3 ½ sat, vidjet ćete mnoge bečke znamenitosti iz vode: Donauturm (Danube Tower), Millennium Tower, Ringturm (Ring Tower), Spittelau toplinarstva biljka, Urania Observatory i mnogo više ... .
Brod (Aktivira se DDSG brodara) odlazi, a vraća se iz Schwedenplatz. u 10:30, 11:30, i na 14:00

U 18:30 večera će biti poslužena u kafiću-restoranu Residenz, koji se nalazi u bivšem Schönbrunn Palace kuhinji. Ova zgrada, smještena u tzv Ehrenhof, je u susjedstvu u palači glavnog ulaza. Ovdje elegantna tri tečaja večera uz svijeće vas čeka (pića nisu uklj. U cijenu). Tijekom ljeta, večera će biti poslužena u ugodnom vanjskom blagovaonicom.

U 20:30 (Vrata se otvaraju u 20:00) Koncert se održava na mjestu koje je igrao važnu ulogu u cijeloj Mozartove karijere: razrađeno obnovljena dvorac Schönbrunn Orangery. Glazbena izvedba je od strane poznatog Schönbrunn Palace orkestar Beču, u pratnji vokala i baletnih plesača. Program je prema J. Strauss i WA Mozarta.

Važne informacije:
- Morate prikupiti ulaznica Orangerie Schönbrunn od 09:00 na vašem rezerviranog datuma!
Naplata ulaznica Adresa: Orangerie Schönbrunn Palace, Schönbrunner Schlossstrasse 47, 1130 Wien
- Predlažemo odlazak na krstarenje koji polazi najkasnije do 14:00 i vraća na 17:20, tako da nećete morati žuriti doći na večeru.
- Uklj. U cijenu su 2 karte za javni prijevoz, tako da možete uzeti U-Bahn iz Schwedenplatz Schönbrunn Palace.
- Koncert trajanje uklj. stanka 1 ½ do 2 sata, a završava oko 10:15
- Kliknite ovdje kako bi vidjeli plan za sjedenje u Orangery od palače Schönbrunn.
- Tijekom koncertne stanke, VIP & Kategorija gostima će dobiti čašu besplatan pjenušac u baru.
- Na odabranim dana, koncerte mogu se održati u Velikoj galeriji ili White Gold sobi se nalazi unutar palače Schönbrunn ili u drugim koncertnim dvoranama u Beču. Vi ćete, naravno, treba savjetovati da promjena održavanja koncerta dogodi.
- Nakon što je dvorac Schönbrunn Koncerti, taksiji će biti dostupan vani Schönbrunn Palace Orangery. Podzemna željeznica traje do ponoći u pet do osam-minutnim intervalima.

Radno vrijeme

Preporučamo odlazak na krstarenje koji polazi najkasnije do 14:00 Onda večera je u 6:30 sati, a koncert počinje u 20:30. Ture od travnja do listopada.

Rezerviraj

pon, 17 lip 2024

Trenutna potvrda

Print out voucher

Radno vrijeme

Smjerovi

Blue Danube

Adresa
Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien

×

Korisnička podrška na engleskom jeziku

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Trebate li pomoć s rezervacijom? Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja!