Traži ulaznice

Covid safe information

  • You may be asked to wear a face covering out of consideration for those around you. So please bring a face mask, just in case.
  • Social distancing has now been removed. However, we ask you to be mindful of others and their space.
  • Please be ready to make on-site payments using a contactless bank card, rather than cash, where possible.
  • Organiser politely request that you refrain from visiting the attraction should you start displaying any of the symptoms associated with COVID-19. Please contact Guest Services should you need to amend your booking.
  • All areas that visitors touch are frequently cleaned.
  • Employes may wear Personal Protective Equipment to protect both visitors and staff.
  • You may be asked to present proof of being fully vaccinated or that you have recovered fully from COVID 19. So just in case, please bring a valid and updated COVID Pass.

O Ticmate

  • 100% siguran sustav za plaćanje

  • Platiti u eurima

  • Više od 3,5 milijuna prodanih ulaznica

Chelsea Stadium and Museum Tour

Similar experiences

Similar categories

Chelsea Stadium and Museum Tour

4.6 (32)
Od 28,70 €

Obilazak Stamford Bridge, dom nogometnog kluba Chelsea, je zabavan, informativan i nezaboravno iskustvo, uživao od strane sportskih fanova svih dobnih skupina. To je vođena šetnja će vas odvesti iza kulisa jednog od najvećih svjetskih nogometnih klubova i što vam daje pristup područjima u pravilu rezervirana za igrače i službene osobe.

Chelsea FC na ponos sebi imaju vodiče koji su i obrazovan i oduševljen o klubu i oni vjeruju da je njihova strast koja čini svoje turneje zaista izvanredan!

Ulazak u Chelsea FC muzeju je također uključen, što vam daje priliku da vide koliko je Chelsea FC je evoluirala, na i izvan terena bi postati jedna od najvećih nogometnih klubova na svijetu.

Trajanje: Tours traje oko jedan sat plus pristup u muzej.

Važne informacije:
- Nedugo nakon što je završio svoju rezervaciju, dobit ćete e-karte putem e-maila. Molimo ponesite ovu kartu sa sobom na turneje.
- Preporuka je doći barem 15 minuta prije početka vremena za svoju turneju.
- Dječje Ulaznice su dostupne za djecu od starih od 5-15 godina. Djeca od 0-4 su besplatni, kada je u pratnji odrasle osobe plaća.
- Djeca mlađa od 16 godina će biti primljen samo na stadion Tour i muzej u pratnji odrasle osobe.
- Putovanja su pokrenuti sedam dana u tjednu, ovisno o čvora. Nema Stadion Tours na domaćim matchdays, a muzej i stadion Tours su zatvorene dan prije i na dan doma europskih čvora.
- Molimo provjerite Chelsea FC web stranice prije rezervacije. Svi Tour i muzej posjete su podložni promjenama, poništenje i izmjenu, ponekad u kratkom roku.  

Ticket categories

Are there children's tickets?
Yes, children's tickets are available for children between age 5-15. Children from age 0-4 are free, when accompanied by a paying adult.   

Children under the age of 16 will only be admitted to the Stadium Tour and Museum when accompanied by an adult.

Opening hours

Radno vrijeme: Muzej je otvoren svaki dan: 09:30-sedamnaest (zadnji ulaz je u 16:00). Tours polaze u: 10:00, 10:30, 11:00, 11:30, u 12 sati, 12:30, 13:00, 13:30, 14:00, 14:30 i 3. PM.

Knjiga

fri, 20 may 2022

Change date free of charge Change date free of charge
You can now change your booked date free of charge! Simply use the form under Contact Us or send us an email to let us know the new date no later than 5 days before your booked date

Instant confirmation

Print out voucher

Save time – Skip the line

Opening hours

Smjerovi

Chelsea Stadium and Museum Tour

Address
Fulham Road, London, SW6 1HS

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.