Traži ulaznice

Additional safety measures: find out more before visiting. Read more

O Ticmate

  • 100% siguran sustav za plaćanje

  • Platiti u eurima

  • Više od 3,5 milijuna prodanih ulaznica

Golden Horn Tour

Similar categories

Golden Horn Tour

 
Od 30,90 €
Dođite na ovoj Golden Horn Tour i iskustvo t on Eyüp Sultan džamija i grobnica, Miniatürk i vožnja u žičare uzbrdo Pierre Loti Coffee House i uživati ​​u pogledu na Zlatni rog.

Posjetite jedan od najvećih svjetskih sveta mjesta nakon Meke, Medine i Jeruzalema, Eyüp Sultan džamije i grobnice. Svakodnevno tisuće ljudi posjetiti džamiju. Eyüp-El-Ensari bio suputnik i barjaktar od proroka Muhameda, koji je poginuo tijekom arapskog assult u 7. stoljeću. Njegov grob je istanbulski najvažnija islamska svetišta.

Nakon posjeta Eyüp Sultan džamija, vozit ćemo u žičarom na Pierre Loti Coffee House, smješten na zelenom brežuljku, s koje možete uživati ​​prekrasan panoramski pogled na Zlatni rog. Žičara pruža iz ptičje perspektive Zlatni rog prilikom penjanja u kafić - 550 metara u samo 115 sekundi. Kavana je dobila ime po francuskom autora i pjesnika, Pierre Loti, koji je bio jako zaljubljen u Istanbulu i napisao dok je sjedio u ovoj kavani uživajući u pogledu.

Onda ćemo posjetiti Miniatürk, jedan od najvećih svjetskih minijaturnih parkova izlaganja smanjenih modela poznatog arhitekture iz Istanbula, Anatolije i bivših osmanskih teritorija. Park odražava oživljavanje turske kulture i povijesti u svoj svojoj veličanstvenosti, dok prikazujući način života u društvu u cijeloj dobi.

Izlet također uključuje priliku da iskusite šarene shopping centar, gdje možete dobiti svoje suvenire iz Istanbula.

Trajanje: 3 sata od 14:00-5: 12:00.

Izlet uključuje sljedeće naglašava:
- Eyüp Sultan džamija i grobnica
- Pierre Loti Coffee House
- Miniatürk

Uključeno u cijenu ulaznice: transfer od / do centralno nalazi hotela u Istanbulu, ulaznice i poznavatelje vodič.

Važne informacije:
- Nedugo nakon što je vaša rezervacija je završeno, dobit ćete e-karte putem pošte. Molimo ispisati svoju ulaznicu i donijeti ga sa sobom na turneje.
- Tu je besplatni okrugli prijenosa putovanje u / iz središnje nalazi u neposrednoj blizini hotela Taksim Sq, Sultanahmet i Aksaray.. Prije nego što možete ispuniti Vaš rezervacije, od vas će biti zatraženo da nam daju ime vašeg hotela, tako da možemo organizirati transfer. Ako vam boravak u hotelima u blizini zračne luke ili u hotela koji se nalazi na azijskoj strani Istanbula, onda bi moglo biti dodan naknadu pick-up, ili ćete biti upitani da se pojavi na tour-start adresu u središnjem Istanbulu. Prije nego što možete ispuniti Vaš rezervacije, od vas će biti zatraženo da nam daju ime vašeg hotela, tako da možemo organizirati svoj pick-up.
- Turneja počinje u 14:00, ali budući da su se pokupili u hotel, molimo vas da se obratite našem turoperator cca. 24 sata unaprijed, kako bi vas dobili točno pick-up vrijeme kako bi se izbjeglo čekanje u hotelskom predvorju. Telefonski broj jasno će biti pokrenut na kuponske / e-ulaznicu ćemo vam poslati.
- Turneja je na engleskom jeziku.
- Dječje ulaznice dostupne su u dobi od 3-7. Djeca od 0-2 godina su besplatni, kada u pratnji odrasle osobe plaća.
- Najmanje šest goste je potrebna za rad ove turneje.
- Golden Horn Tour je dostupan ponedjeljkom i četvrtkom poslijepodne.

Opening hours

Trajanje: 3 sata od 14:00-5: 12:00.

Knjiga

fri, 2 oct 2020

Instant confirmation

Print out voucher

Live guide

Duration: 3 hours

Departure times

Smjerovi

Golden Horn Tour

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.