Traži ulaznice

A COVID-19 update for our community. Read more

O Ticmate

  • 100% siguran sustav za plaćanje

  • Platiti u eurima

  • Više od 3,5 milijuna prodanih ulaznica

Green Mosque & Bursa Tour

Similar categories

Green Mosque & Bursa Tour

 
Od 87,60 €
Pridružite nam se cjelodnevnom izletu u Green Bursi, kao turski grad je prozvan zbog okolne šume. Na ovoj turneji koju će posjetiti Veliku džamiju, Zeleni džamiju i mauzolej i doživite Svila tržište u Grand Bazaar.

Turneja skida trajektom, iz koje možete uživati ​​u prekrasnom krajoliku u prolazu. Onda idemo u Bursi, bivšeg Osmanskog kapitala. Ovdje ćemo uživati ​​u ukusnom "Kebap Aleksandra Velikog" za ručak.

Nakon ručka posjećujemo Veliku džamiju (također poznat kao Ulucami), Zeleni džamiju i Green mauzolej (samo izvana) i stari Svila tržište u Grand Bazaar.

Onda idemo na 600 godina starom İnkaya platane, što stvara temelj za jednu od najstarijih sela Bursi osnovan od strane Osmanlija. Na našem putu prema planini Uludag ćemo uzeti pauzu za kavu. Planina je također poznat kao legendarni brda Olympos, na mjestu s kojeg su Bogovi gledao Trojanski rat. Ovdje možete dobiti lijep pogled na grad.

Trajanje: 13 sati od 9:00-10: 17:00.

Izlet uključuje sljedeće naglašava:

- Zelena džamija (Yeşil džamija) i Green mauzolej
- Svila tržište
- Planina Uludag

Uključeno u cijenu ulaznice: Okrugli transfer putovanje od / do centralno smješten hotelima u Istanbulu, priznanja do Zelenog džamije i mauzoleja, ručak i poznavatelje vodič.

Važne informacije:
- Nedugo nakon što je vaša rezervacija je završeno, dobit ćete e-karte putem pošte. Molimo ispisati svoju ulaznicu i donijeti ga sa sobom na turneje.
- Tu je besplatni okrugli prijenosa putovanje u / iz središnje nalazi u neposrednoj blizini hotela Taksim Sq, Sultanahmet i Aksaray.. Prije nego što možete ispuniti Vaš rezervacije, od vas će biti zatraženo da nam daju ime vašeg hotela, tako da možemo organizirati transfer. Ako vam boravak u hotelima u blizini zračne luke ili u hotela koji se nalazi na azijskoj strani Istanbula, onda bi moglo biti dodan naknadu pick-up, ili ćete biti upitani da se pojavi na tour-start adresu u središnjem Istanbulu. Prije nego što možete ispuniti Vaš rezervacije, od vas će biti zatraženo da nam daju ime vašeg hotela, tako da možemo organizirati svoj pick-up.
- Turneja počinje u 9 sati, no budući da su se pokupili u hotel, molimo vas da se obratite našem turoperator cca. 24 sata unaprijed, kako bi vas dobili točno pick-up vrijeme kako bi se izbjeglo čekanje u hotelskom predvorju. Telefonski broj jasno će biti pokrenut na kuponske / e-ulaznicu ćemo vam poslati.
- Dječje ulaznice dostupne su u dobi od 3-7. Djeca 0-2 godina su besplatni, kada u pratnji odrasle osobe plaća.
- Turneja je na engleskom jeziku.
- Advance rezervacije su obavezne.
- Ova turneja ima minimalnu putnika zahtjev šest gostiju. Možete naručiti za manje, ali ako uvjet nije ispunjen, vaš izlet je predmet reprogramiranje. U malo vjerojatnom slučaju otkaza zbog minimalnim zahtjevima putnika nisu ispunjeni, povrat će biti osigurana.

Opening hours

Trajanje: 13 sati od 9:00-10: 12:00.

Knjiga

tue, 14 jul 2020

Instant confirmation

Print out voucher

Live guide

Duration: 13 hours

Departure times

Smjerovi

Green Mosque & Bursa Tour

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.