Traži ulaznice

A COVID-19 update for our community. Read more

O Ticmate

  • 100% siguran sustav za plaćanje

  • Platiti u eurima

  • Više od 3,5 milijuna prodanih ulaznica

Tijuana Shopping Adventure

Similar categories

Tijuana Shopping Adventure

 
Od 99,20 €
Otputujte dolje slikovitom kalifornijske obale i preko granice u šarene, fascinantan Tijuani, Meksiko za nekim velikim trgovinama i ugostiteljskim objektima!

California pograničnom gradu Tijuani se nalazi samo nekoliko minuta južno od San Diega, a poznat je po svojim jedinstvenim trgovinama i restoranima. Grad je bogate povijesti i kulture, te je drugi najveći grad pokraj Los Angelesu na pacifičkoj obali.

Kad dođemo do Tijuane ćete dobiti potrošiti cca. 4 1/2 sata na shopping, blagovaonica i razgledavanje ili što god želite. Živo Avenida Revolucion je ispunjen trgovinama i buticima, te je najbolje mjesto za testiranje svoje vještine pregovaranja i spremiti na kože, odjeće, nakita, cigare, fine meksičkih rukotvorine i još mnogo toga. Turneja je također odličan način da imaju okus meksičke umjetnosti i kulture. Uzmite malo vremena da se vidi u centru grada arenu ili Tijuana kulturni centar. Priuštite si obrok ukusan autentične meksičke kuhinje i pića u jednom od brojnih restorana na Aveniji.

Trajanje: 11 sati

Važne informacije:
- Ubrzo nakon što ste rezervirali potpuni ćete primiti e-ulaznicu po e-maila. Molimo ispisati i donijeti ga sa sobom na turneje.
- Turneja polazi od kazališta kineskom u 9:30 sati u ponedjeljak, srijedu i petak. Vožnje uz obalu je oko 2-3 sati do i iz Tijuani, Meksiko i Los Angelesu. Turneja polazi Tijuana u otprilike 17:00, a stiže u hotelima između 21:00-10:00.
- Imajte na umu: Višestruki ulaznu vizu i putovnicu potrebno za non-US ili ne-kanadskih državljana.

- Dječje Ulaznice su dostupne za djecu od 3-11 godina. Djeca od 0-2 godina su besplatni, kada u pratnji odrasle osobe plaća.

Opening hours

Turneja posluje tijekom cijele godine u 09:30 u ponedjeljak, srijeda i petak.

Knjiga

sat, 15 aug 2020

Instant confirmation

Print out voucher

Live guide

Duration: 10 hours

Opening hours

Smjerovi

Tijuana Shopping Adventure

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.