Traži ulaznice

O Ticmate

  • 100% siguran sustav za plaćanje

  • Platiti u eurima

  • Više od 3,5 milijuna prodanih ulaznica

Venue Information

Vatican Afternoon Tour

Vatican Afternoon Tour

Vatican Afternoon Tour

Similar experiences

Similar categories

Vatican Afternoon Tour

4.2 (175)
Od 54,60 €
Vatikan Poslijepodne Tour je najbolji način da se vidi sve što Vatikan ima za ponuditi, dok je izbjegavanje mnogih i duge linije, što će dobiti prioritet pristup i imati na engleskom jeziku, licenciranog turističkog vodiča na raspolaganju.

Vatikan Jutarnji Tour će pokriti sobama Rafaela, Belvedere Dvorište i naravno Sikstinskoj kapeli. Ovdje ćete otkriti punu povijest Sikstinske kapele i čuti mnoge priče o poznatom slikaru Michelangelo.

Nakon izlaska iz Sikstinske kapele, što će imati izravan pristup St. Peters bazilici gdje možete pregledavati oko ove veličanstvene crkve, koliko god vam se sviđa!

Ovaj izlet je identičan prvom dijelu turneje "Vatikanskog muzeja, Vatacombs i St. Peters Basilica". Ako bi također željeli imati vođena tura za Vatacombs i St Peters bazilici, molimo rezervirati turneju "Vatikanskog muzeja, Vatacombs i St. Peters Basilica" umjesto!


Važne informacije:
- Tour Trajanje: oko 2 sata
- Tour je na engleskom jeziku
- Djeca do 7 godina su besplatni. Svi drugi platiti normalnu cijenu!
- Ulaznice za Vatikana i Vatikanskog muzeja su uključeni u svoju ulaznicu (to bi se normalno platiti izravno u Vatikanu, a jednak je 20 eura po osobi -. Nema skrivenih ili dodatnih troškova
- Vi će preskočiti sve službene / Javni redove, a oni mogu biti jako dugo, do nekoliko sati u nekim slučajevima. No u određenim danima poput praznikom, vikendom i vjerskih praznika da bi moglo biti neke linije. To se ne može izbjeći, ali ove linije će biti daleko kraći od javnih one!
- Tour dostupna je od ponedjeljka do subote, osim na vjerske blagdane.
- Tour počinje u 14:30.
- Otkaz može se dogoditi u vrlo kratkom roku. U tim slučajevima ćemo vas kontaktirati i ponuditi vam alternativne turneje ili vam ponuditi puni povrat novca!
- Tu je strogi dress code u Vatikanu. Ramena i koljena moraju biti pokriveni za žene i muškarce. Sandale su to smatra prikladnim. - Zbog sigurnosti i sigurnosnih provjera, preporučujemo da ne donosi nikakve velike torbe ili pakete! - Ovaj izlet se provodi kao šetnja, jer se ne smiju vozila u Vatikanu, pa vas molimo da nose odgovarajuću obuću!
- Ovaj izlet završava u Vatikan!

Opening hours

The tour departs at 1:00 PM or 3:00 PM. Closed Sundays and on religious holidays.

Knjiga

sun, 26 mar 2023

Bestseller

Instant confirmation

Print out voucher

Duration: 2 hours

Opening hours

What’s included?

- Skip the line-ticket to the Vatican museums.
- A two-hour guided tour.
- Access to the Sistine Chapel and St. Peter's Basilica.

Smjerovi

Vatican Afternoon Tour

Address
When In Rome Tours Via Sebastiano Veniero 21 000192 Roma, Italy

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.