Traži ulaznice

O Ticmate

  • 100% siguran sustav za plaćanje

  • Platiti u eurima

  • Više od 3,5 milijuna prodanih ulaznica

Venue Information

Similar experiences

Similar categories

Madame Tussauds New York

4.2 (10)
Od 33,20 €
Rezervirajte ulaznice za Madame Tussauds u New Yorku i dobiti brz pristup putu da voštanog muzeja. Kupi ulaznice za Madame Tussauds u New Yorku ovdje!

U gradu s milijun stvari za vidjeti i učiniti, vaša stajališta u New Yorku je završeno tek što ste doživjeli svjetski poznatom Madame Tussauds. Jedno mjesto gdje možete dobiti izbliza i osobno s više od 220 svjetskih najfascinantnijih povijesnih, političkih i likovima iz naše povijesti.

Vaša All Access Pass Ulaznice uključuje:
• Ulaz u privlačnosti, s "Fast Track pristup ulaznica" (nositelji voucher primiti VIP pristup) s više od 220 života poput voštane figure svjetskih najfascinantnijih slavnih i povijesnih ličnosti.
vrišti! - Panika sebi glup s tamne strane Madame Tussauds u vrisak, naše live-glumac ispunjen privlačnosti. • Duh New Yorku - Uronite u stvarnom bit New Yorku u naše najnovije izložbe. Stand uzduž Marilyn Monroe u klasičnom NY scene, pozvoniti na burzi, a ovisno o prošlosti na 9/11 Memorial. Uzmi Scenic šetnje kroz Central Park, sjediti za volanom pravog NY kabine i uživati ​​u jednom u životu vremenu priliku da biste dobili vaše fotografije snimljene unutar krune Kipa slobode.
sada otvoren! Marvel 4D iskustvo uključuje dodatak Thor, Kapetan Amerika, Spiderman i najnovijeg Hulk! Gosti koji su uronjeni u borbi da spasi New York kao što su Marvel Avengers je doveo do života u našem sve nove filmske avanture

Tu stvarno nema izgovor za ne posjetiti Madame Tussauds, dok ste u New Yorku!

Važne informacije:
- Ulaznice će biti poslan na vaš e-mail adresu odmah nakon što ste završili vaš boravak u hotelu, a isplata je odobren.
- Dijete ulaznice: 4-12 godina.
- Kao što vam je potrebno pokazati osobnu iskaznicu, zajedno sa svojim kuponske / e-ulaznica pri ulasku u Madame Tussauds u New Yorku, ime na kuponske / e-kartu, mora biti odgovarati imenu na vašem identifikacijski dokument s fotografijom
- Otvoreno svakodnevno tijekom cijele godine.
- Ulaznica vrijedi 30 dana od dana kada ste izabrali prilikom rezervacije.

Ticket categories

Adult (13+)
Child (3-12)
Infant (0-2): Free of charge

Opening hours

Svakodnevno od 10:00 do 20:00 (Sun-čet) 10:00-22:00 (pon-sub)

Knjiga

sat, 28 jan 2023

Refundable tickets Refundable tickets
Refundable up to 48 hours before performance date. A cancellation fee of up to 20% pr. ticket may apply

Instant confirmation

Print out voucher

Opening hours

What’s included?

You can choose between three different ticket options:

Admission Ticket gives you standard admission via the VIP Lane, with faster entry into the attraction. You get access to all of the museum's exhibits and Madame Tussauds New York Presents Broadway! The ticket is valid for one month.

Admission Ticket +1 offers the same as a regular admission ticket plus admission to the Marvel 4D Cinema and Experience.

Admission Ticket +2 offers the same as a regular admission ticket plus admission to the Marvel 4D Cinema and Experience and to the Mission: Undead - 7D Dark Ride Experience.

Smjerovi

Address
234 W 42nd St New York, NY 10036

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.