Traži ulaznice

O Ticmate

Vodeći agenta u Europi za međunarodne prodaje ulaznica!

Dobro došli na Ticmate.hr . Ovo je mjesto za vas, ako ste u potrazi za knjige za međunarodnu manifestaciju i želite imati sve svoje ulaznice rezervirali i unaprijed prije odlaska kući.

Ticmate je Švedski vlasništvu tvrtka koja nudi široku paletu ulaznice za svjetskih iskustava, kao što su znamenitosti, izleti, turističke atrakcije, prijevoz, mjuzikle, predstave, nogomet i još mnogo toga !.

Ticmate je aktivan u 40 zemalja na 6 kontinenata, a prodaje ulaznice za događanja u gradovima diljem svijeta, od Praga na istoku do Las Vegasu na zapadu.

Koja će biti vaša sljedeća destinacija? Pronađite i rezervirati ulaznice za svoje iskustvo na Ticmate!

  • Više od 3 milijuna prodanih ulaznica

    4000+ proizvodi u 30 zemalja

  • 100% siguran sustav za plaćanje

    Možete se osjećati 100% siguran prilikom kupnje na našim stranicama

  • Platiti u eurima

    Možete platiti u eurima, bez skrivenih naknada

Similar experiences

Similar categories

Heathrow Express

4.6 (639)
Od 26,90 €
Kupnja povrat ili jednosmjernu kartu između londonskoj zračnoj luci Heathrow i Paddington Station u Londonu. Putovanje traje cca. 20 minuta i vlakovi voze svakih 15 minuta.

-Ulaznice će biti poslan na vaš e-mail.
-Sve željezničke karte izdaju ručno, a može potrajati i do nekoliko dana obraditi. Vi ipak će dobiti svoje ulaznice i prije nego što odu i ako knjiga blizu datuma polaska, dobit ćete svoje ulaznice što prije.

NB. Ne možete rezervirati ulaznice za danas.

-"Vrijedi od" datuma mora biti datum koji će se koristiti za vlak. Ako knjigu vratiti ulaznice, putovanje povratak natrag u zračnu luku Heathrow moraju se koristiti u roku od 28 dana od datuma "važeći" koji ste izabrali.
-Djeca mlađa od 5 godina putuju besplatno dok su u pratnji odrasle osobe u posjedu valjanu kartu (4 djece max. po odrasloj osobi).
-Djeca u dobi od 5 do 15 godina morati kupiti dijete ulaznicu.
-NB. Šaljemo 1 (jedan) kartu za vlak svaku rezervaciju.
-Imajte na umu da na ljetovanje banke Heathrow Express ne radi tako često kao normalno, a na 25. prosinca Heathrow Express ne izvoditi na sve.

Imajte na umu! To je odgovornost klijenta provjeriti raspored vlakova prije njihovom putu, a posebice vlak puta do i od zračne luke za letove koji dolaze ili otići vrlo rano ujutro ili kasno navečer, ili u slučaju da postoji ograničeno usluga zbog radova na održavanju, itd. Mi nismo u mogućnosti izvršiti povrat (bilo djelomično ili u cijelosti) za ulaznice koje se ne može koristiti ako je vozni red vlaka ne uklapa s predviđenog leta dolaska ili vremena polaska. Ako su vlakovi otkazani zbog radova na održavanju, itd, onda će uvijek biti zamjena autobus uslugu ponudio.

Special offer! Children travel for free on Heathrow Express! All children between age 5 and 15 need a valid ticket (£ 0.00) 

Ticket categories

Adult (16+)
Child (5-15)
Infant (0-4): Free of charge
(Up to 4 children can travel free each adult).


Special offer! Children travel for free on Heathrow Express! All children between age 5 and 15 need a valid ticket (£ 0.00).

Bestseller

Instant confirmation

Mobile voucher accepted

Smjerovi

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.