Traži ulaznice

O Ticmate

Vodeći agenta u Europi za međunarodne prodaje ulaznica!

Dobro došli na Ticmate.hr . Ovo je mjesto za vas, ako ste u potrazi za knjige za međunarodnu manifestaciju i želite imati sve svoje ulaznice rezervirali i unaprijed prije odlaska kući.

Ticmate je Švedski vlasništvu tvrtka koja nudi široku paletu ulaznice za svjetskih iskustava, kao što su znamenitosti, izleti, turističke atrakcije, prijevoz, mjuzikle, predstave, nogomet i još mnogo toga !.

Ticmate je aktivan u 40 zemalja na 6 kontinenata, a prodaje ulaznice za događanja u gradovima diljem svijeta, od Praga na istoku do Las Vegasu na zapadu.

Koja će biti vaša sljedeća destinacija? Pronađite i rezervirati ulaznice za svoje iskustvo na Ticmate!

  • Više od 3 milijuna prodanih ulaznica

    4000+ proizvodi u 30 zemalja

  • 100% siguran sustav za plaćanje

    Možete se osjećati 100% siguran prilikom kupnje na našim stranicama

  • Platiti u eurima

    Možete platiti u eurima, bez skrivenih naknada

Similar categories

Ticmate Charity

Nogomet

Na Ticmate.com.hr možete kupiti ulaznice za nogometne utakmice diljem Europe. Gledajte London je najbolje momčadi igraju. Nogometne utakmice u engleskom Midlands, Manchester ili Liverpool. Gledajte FC Barcelona susreću Real Madrid u bilo Madridu ili Barceloni. Pazi Paris Saint Germain u francuskoj ligi. Gledajte talijanski nogomet u Serie A. Mi uvijek jamčiti da će dobiti dobre sjedala jedni pored drugih. Naši nogometni ulaznice svi su kupili preko odobrenih agenata. Nabavite svoje ulaznice za utakmicu ovdje!

Sort by
Rezultat pretraživanja: 1 - 50 (442)