Traži ulaznice

O Ticmate

Vodeći agenta u Europi za međunarodne prodaje ulaznica!

Dobro došli na Ticmate.hr . Ovo je mjesto za vas, ako ste u potrazi za knjige za međunarodnu manifestaciju i želite imati sve svoje ulaznice rezervirali i unaprijed prije odlaska kući.

Ticmate je Švedski vlasništvu tvrtka koja nudi široku paletu ulaznice za svjetskih iskustava, kao što su znamenitosti, izleti, turističke atrakcije, prijevoz, mjuzikle, predstave, nogomet i još mnogo toga !.

Ticmate je aktivan u 40 zemalja na 6 kontinenata, a prodaje ulaznice za događanja u gradovima diljem svijeta, od Praga na istoku do Las Vegasu na zapadu.

Koja će biti vaša sljedeća destinacija? Pronađite i rezervirati ulaznice za svoje iskustvo na Ticmate!

  • Više od 3 milijuna prodanih ulaznica

    4000+ proizvodi u 30 zemalja

  • 100% siguran sustav za plaćanje

    Možete se osjećati 100% siguran prilikom kupnje na našim stranicama

  • Platiti u eurima

    Možete platiti u eurima, bez skrivenih naknada

Venue Information

Eiffel Tower - Skip the line & Sightseeing Tour

Eiffel Tower - Skip the line & Sightseeing Tour

Similar experiences

Similar categories

Eiffel Tower - Skip the line & Sightseeing Tour

4.1 (255)
Od 57,50 €
Otkrijte ljepote Pariza iz dviju različitih perspektiva!

Prvo Ovaj izlet će vam dati priliku da otkrijete povijesnu jezgru Parizu sa obilazak grada u klimatiziranom tramvaj luksuznih trener. (. Dostupne na 15 jezika uključujući engleski, španjolski, francuski, njemački, talijanski, nizozemski) s audio komentare, čut ćete dugu povijest Parizu i moći diviti svoje glavne trgove, mostove, glavne ulice i zgrade, kao što su: Trg Opera, Concorde, Champs-Elysees, Slavoluk pobjede, Trocadero trg, Invalides, Pont Neuf-, Trga Bastille i opere, katedrala Notre-Dame, Luksemburg vrtovima, Saint-Germain des Pres i Eiffelov toranj.

Turneja autobus razgled završava u podnožju Eiffelovog tornja, gdje možete preskočiti crtu i ići izravno na dizala za vožnju do 2. katu Eiffelovog tornja koji vam daje prekrasan panoramski pogled na Pariz. Ako vam se sviđa, što na mogu kupiti ulaznice na 3. katu Eiffelovog tornja izravno tamo.

Trajanje: 3 sata. (Ovisno o tome koliko dugo ćete potrošiti na Eiffelovom tornju)

Odlazak Times: 09:00, 12:00 ili 14:45. Molimo biti na polaska najmanje 20 min. Prije početka.

* Napomena: U rijetkim slučajevima Eiffelov toranj će biti zatvoren za posjetitelje zbog održavanja, lokalne štrajka u Parizu ili Eiffelovog tornja, prometnim problemima itd u tim slučajevima posjet Eiffelov toranj će biti zamijenjen posjetom Montparnasse tornja u Parizu. Mi ne bi upozorio unaprijed, ali ćete biti rečeno u Parizu, od strane našeg agenta, prije nego što Turneja počinje. Mi ne možemo biti odgovorni za te posljednje minute promjene zbog nepredviđenih Eiffelov toranj održavanje, lokalne štrajka u Parizu i / ili na Eiffelov toranj, prometni problemi itd i ako ne možete prihvatiti, nemojte rezervirati ovu turneju, jer nema povrata se dati ako Eiffelov toranj zamjenjuje Montparnasse tornja!

Razgledavanje i Eiffelov toranj / Paris Eiffel Tour počinje u 2 Rue de Pyramides 75001 Parizu

Ticket categories

Adult (12+)
Child (3-11)
Infant (0-2): Free of charge

Opening hours

Tour počinje svaki dan u 09:00, 12:00 i 14:45

Opening hours

Smjerovi

Eiffel Tower - Skip the line & Sightseeing Tour

Address
PARISCityVISION 2 Rue de Pyramides 75001 Paris

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.