Madame Tussauds New York: Skip the line

Madame Tussauds New York: Skip the line

Cijena od € 31.90

Rezervirajte ulaznice za Madame Tussauds u New Yorku i dobiti brz pristup putu da voštanog muzeja. Kupi ulaznice za Madame Tussauds u New Yorku ovdje!

U gradu s milijun stvari za vidjeti i učiniti, vaša stajališta u New Yorku je završeno tek što ste doživjeli svjetski poznatom Madame Tussauds. Jedno mjesto gdje možete dobiti izbliza i osobno s više od 220 svjetskih najfascinantnijih povijesnih, političkih i likovima iz naše povijesti.

Vaša All Access Pass Ulaznice uključuje:
• Ulaz u privlačnosti, s "Fast Track pristup ulaznica" (nositelji voucher primiti VIP pristup) s više od 220 života poput voštane figure svjetskih najfascinantnijih slavnih i povijesnih ličnosti.
vrišti! - Panika sebi glup s tamne strane Madame Tussauds u vrisak, naše live-glumac ispunjen privlačnosti. • Duh New Yorku - Uronite u stvarnom bit New Yorku u naše najnovije izložbe. Stand uzduž Marilyn Monroe u klasičnom NY scene, pozvoniti na burzi, a ovisno o prošlosti na 9/11 Memorial. Uzmi Scenic šetnje kroz Central Park, sjediti za volanom pravog NY kabine i uživati ​​u jednom u životu vremenu priliku da biste dobili vaše fotografije snimljene unutar krune Kipa slobode.
sada otvoren! Marvel 4D iskustvo uključuje dodatak Thor, Kapetan Amerika, Spiderman i najnovijeg Hulk! Gosti koji su uronjeni u borbi da spasi New York kao što su Marvel Avengers je doveo do života u našem sve nove filmske avanture

Tu stvarno nema izgovor za ne posjetiti Madame Tussauds, dok ste u New Yorku!

Važne informacije:
- Ulaznice će biti poslan na vaš e-mail adresu odmah nakon što ste završili vaš boravak u hotelu, a isplata je odobren.
- Dijete ulaznice: 4-12 godina.
- Kao što vam je potrebno pokazati osobnu iskaznicu, zajedno sa svojim kuponske / e-ulaznica pri ulasku u Madame Tussauds u New Yorku, ime na kuponske / e-kartu, mora biti odgovarati imenu na vašem identifikacijski dokument s fotografijom
- Otvoreno svakodnevno tijekom cijele godine.
- Ulaznica vrijedi 30 dana od dana kada ste izabrali prilikom rezervacije.

Info

Madame Tussauds New York: Skip the line
234 West 42nd Street,
Between 7th and 8th Avenues , Times Square
New York NY 10036

Madame Tussauds New York: Skip the line
Opening hours
Svakodnevno od 10:00 do 20:00 (Sun-čet)
10:00-22:00 (pon-sub)

Smjerovi

View map, Madame Tussauds New York: Skip the line

Smjerovi
Uzmite u podzemnoj željeznici u Ulica-Times Squareu 42. (linija 1, 2, 3, 7, N, Q, R, W, S)

View map

English
Ticmate.com.hr


To cart