Traži ulaznice

Venue Information

The Best of Paris

The Best of Paris

Similar experiences

Similar categories

The Best of Paris

Od € 137.7
Ovaj izlet "Pariz Cijeli dan" je savršen način da otkrijete sve Paris uklj. Posjet u Louvre i Notre Dame, krstarenje niz Seine i ručak na Eiffelovom tornju!

Budući da su svi spomenici posjetili na ovaj dan je izlet nalazi duž Seine, predlažemo korištenje neobične načine prijevoza: rijeke Shuttle. Dan započinje s vodičem posjet od glavnih prostorija u muzeju Louvre, uklj. Venus de Milo "," Krilati Pobjeda "i" Mona Lisa "naslikao Leonardo da Vinci.

Zatim, rijeka shuttle vas vodi na Seini i prolazi mnoge pariške lijepih spomenika na putu do Eiffelovog tornja gdje je ručak (2 kolegija uklj. Pića) je služio u jedinstvenom ambijentu novom restoranu koji se nalazi na 1. katu toranj. Postoji vrijeme za predaju posjetiti spomenik.

Zatim, off s rijeke shuttle ponovno za katedrali Notre-Dame. Razgledavanje ove gotičke umjetničkog djela sagrađena između 1163 i 1345 je uključen u turneju!

Tour je na engleskom jeziku!

Sve ulaznice i ručak uključeni u cijenu!

Trajanje: 7.5 sati.

Odlazak Times: Tour počinje u 09:30. (Iz travnja-listopada .: Mon. & srijeda do Sunca). (Iz studeni-ožujak ponedjeljka, pet do Sunca) Zatvorena svake prve nedjelje u mjesecu. Molimo biti na polaska najmanje 20 min. Prije početka.

Louvre Tour počinje u 2, Rue des Pyramides, 75001 Paris, a završava u Notre Dame!

NB. Hodate od 2, Rue des Pyramides, 75001 Paris, kroz Tuileries vrtove muzeju Louvre!

Ticket categories

Adult (12+)
Child (3-11)
Infant (0-2): Free of charge

Opening hours

Tour počinje u 09:30: Od travnja-listopad .: ponedjeljka, srijede čet, pet, sub. I ned Od studeni-ožujak ponedjeljka, pet, sub I ned

Instant confirmation

Print out voucher

Opening hours

Smjerovi

The Best of Paris