Traži ulaznice

O Ticmate

  • 100% siguran sustav za plaćanje

  • Platiti u eurima

  • Više od 3,5 milijuna prodanih ulaznica

Informacije o mjestu održavanja događaja

ABBA Voyage

ABBA Voyage

ABBA Voyage

Slična iskustva

Slične kategorije

Tickets to: ABBA Voyage

ABBA Voyage

4.9 (644)
Od 85,10 €

ABBA Voyage je događaj koji ne smijete propustiti i stoga rezervirajte svoje ulaznice što prije. Dopustite da Vas očaraju ABBA avatari koji će zavladati pozornicom koristeći naprednu i impresivnu tehnologiju u posebno izgrađenoj ABBA Areni. Uživajte u bezvremenskim pjesmama grupe  ABBA koje će biti izvedene uz pratnju benda od 10 članova  i to usred oduševljene londonske publike. Priuštite si ovo iskustvo za pamćenje!

Istaknuto

- Osigurajte svoje ulaznice što prije kako se ne bi rasprodale
- Svjedočite ABBA LIVE showu avatara u njihovoj vlastitoj areni
- Budite očarani novom i revolucionarnom tehnologijom
- Iskustvo se mora doživjeti kako bi se u potpunosti razumjelo
- Pjevajte zajedno i uživajte u najvećim hitovima ABBA-e

O događaju?

Budite spremni na ovo očaravajuće i nevjerojatno iskustvo koje će Vas prožeti! Ovaj show briše granice između stvarnosti i digitalnog svijeta te između prostora i vremena. ABBA avatari će nastupati s talentiranim glazbenicima i tročlanim zborom i to u ABBA areni koja ima nevjerojatnu i iznimno naprednu scensku i svjetlosnu tehnologiju.

Gledatelji nisu samo gledatelji; očekujte plesanje i pjevanje u ritmu te živahnu, nezaboravnu i emocionalnu atmosferu. Takvo iskustvo zaista morate doživjeti iz prve ruke.

Detalji događaja i rezervacije?

Kako kupiti ulaznicu?
Nakon što završite s rezervacijom, e-ulaznica će vam biti poslana putem email pošte. Na ulazu u arenu pokažite svoju digitalnu ulaznicu na Vašem telefonskom uređaju ili njenu isprintanu verziju.

Ulaznice za plesni podij: Priuštite sinezaboravno iskustvo s našim ulaznicama za plesni podij. Stajat ćete  (ili bolje rečeno plesati) bliže pozornici i doživjeti revolucionarnu tehnologiju, zvuk i svjetlosne efekte iz svakog kuta arene. Na temelju našeg iskustva u Ticmateu, preporučujemo ulaznice za plesni podij za najpotpunije iskustvo. Ove ulaznice nisu preporučljive za osobe mlađe od 16 godina.

Ulaznice za sjedenje : Iako ćete kupnjom ove ulaznice osigurati sebi sjedeće mjesto, sigurni smo da ćete veći dio koncerta provesti plešući.

Dobna ograničenja: Ulaznice za plesni podij nisu preporučene za osobe mlađe od 16 godina.

Kako doći do ABBA Arene?
Najjednostavniji način je putovanje vlakom. Pudding Mill Lane stanica linije DLR vlaka (Docklands Light Railway) se nalazi preko puta arene.

Također možete koristiti i linije metroa Central ili Jubilee i izaći na Stratford stanici od koje imate 25 minuta lagane šetnje do ABBA Arene.

Postoji i autobuska linija ABBA Voyage Express koja polazi s postaje Victoria. Express autobusne karte također možete rezervirati putem naše stranice!

Najprodavanije

Trenutna potvrda

Mjesto prihvaća e-ulaznice

Trajanje: 1 sati 40 minuta

Smjerovi

ABBA Voyage

Adresa
Pudding Mill Lane London E15 2RU

×

Korisnička podrška na engleskom jeziku

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Trebate li pomoć s rezervacijom? Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja!