Traži ulaznice

Similar experiences

Similar categories

Gatwick Express

Od € 24.1
Povratna ili jednosmjerna karta između zračne luke Gatwick i Victoria Station u Londonu s Gatwick Express. Putovanje traje cca. 35 min.
 
Ulaznice će biti poslan na vaš e-mail. 

Vaš "Vrijedi od" datum bi trebao biti datum koji će koristiti karte za vlak. Ako knjiga povratna ulaznice, povratak u zračnoj luci Gatwick moraju se koristiti u roku od 28 dana od Vašeg izabranog "valjanog datuma". Djeca mlađa od 5 putuju besplatno ako su u pratnji odrasle osobe s valjanom kartom (max. 4 djeca mogu putovati besplatno za jednu odraslu osobu). Djeca u dobi od 5 do 15 godina moraju kupiti dijete ulaznicu.

Imajte na umu: Šaljemo 1 (jedan) karta za vlak (e-ticket) po booking!

S praznikom Gatwick Express radi na ograničeni raspored, a 25. prosinca Gatwick Express ne radi na sve!

Imajte na umu! To je odgovornost klijenta provjeriti raspored vlakova prije njihovom putu, a posebice vlak puta do i od zračne luke za letove koji dolaze ili otići vrlo rano ujutro ili kasno navečer, ili u slučaju da postoji ograničeno usluga zbog radova na održavanju, itd. Mi nismo u mogućnosti izvršiti povrat (bilo djelomično ili u cijelosti) za ulaznice koje se ne može koristiti ako je vozni red vlaka ne uklapa s predviđenog leta dolaska ili vremena polaska. Ako su vlakovi otkazani zbog radova na održavanju, itd, onda će uvijek biti zamjena autobus uslugu ponudio.

Ticket categories

Adult (16+)
Youth (5-15)
Child (0-4): Free of charge

Max. 4 children can travel free for each adult 

Bestseller

Instant confirmation

Print out voucher

Smjerovi