Traži ulaznice

O Ticmate

Vodeći agenta u Europi za međunarodne prodaje ulaznica!

Dobro došli na Ticmate.hr . Ovo je mjesto za vas, ako ste u potrazi za knjige za međunarodnu manifestaciju i želite imati sve svoje ulaznice rezervirali i unaprijed prije odlaska kući.

Ticmate je Švedski vlasništvu tvrtka koja nudi široku paletu ulaznice za svjetskih iskustava, kao što su znamenitosti, izleti, turističke atrakcije, prijevoz, mjuzikle, predstave, nogomet i još mnogo toga !.

Ticmate je aktivan u 40 zemalja na 6 kontinenata, a prodaje ulaznice za događanja u gradovima diljem svijeta, od Praga na istoku do Las Vegasu na zapadu.

Koja će biti vaša sljedeća destinacija? Pronađite i rezervirati ulaznice za svoje iskustvo na Ticmate!

  • Više od 3 milijuna prodanih ulaznica

    4000+ proizvodi u 30 zemalja

  • 100% siguran sustav za plaćanje

    Možete se osjećati 100% siguran prilikom kupnje na našim stranicama

  • Platiti u eurima

    Možete platiti u eurima, bez skrivenih naknada

Similar experiences

Similar categories

Gatwick Express

4.4 (2380)
Od € 23.1
Povratna ili jednosmjerna karta između zračne luke Gatwick i Victoria Station u Londonu s Gatwick Express. Putovanje traje cca. 35 min.
 
Ulaznice će biti poslan na vaš e-mail. 

Vaš "Vrijedi od" datum bi trebao biti datum koji će koristiti karte za vlak. Ako knjiga povratna ulaznice, povratak u zračnoj luci Gatwick moraju se koristiti u roku od 28 dana od Vašeg izabranog "valjanog datuma". Djeca mlađa od 5 putuju besplatno ako su u pratnji odrasle osobe s valjanom kartom (max. 4 djeca mogu putovati besplatno za jednu odraslu osobu). Djeca u dobi od 5 do 15 godina moraju kupiti dijete ulaznicu.

Imajte na umu: Šaljemo 1 (jedan) karta za vlak (e-ticket) po booking!

S praznikom Gatwick Express radi na ograničeni raspored, a 25. prosinca Gatwick Express ne radi na sve!

Imajte na umu! To je odgovornost klijenta provjeriti raspored vlakova prije njihovom putu, a posebice vlak puta do i od zračne luke za letove koji dolaze ili otići vrlo rano ujutro ili kasno navečer, ili u slučaju da postoji ograničeno usluga zbog radova na održavanju, itd. Mi nismo u mogućnosti izvršiti povrat (bilo djelomično ili u cijelosti) za ulaznice koje se ne može koristiti ako je vozni red vlaka ne uklapa s predviđenog leta dolaska ili vremena polaska. Ako su vlakovi otkazani zbog radova na održavanju, itd, onda će uvijek biti zamjena autobus uslugu ponudio.

Ticket categories

Adult (16+)
Youth (5-15)
Child (0-4): Free of charge

Max. 4 children can travel free for each adult 

Bestseller

Instant confirmation

Print out voucher

Smjerovi

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.