Traži ulaznice

A COVID-19 update for our community. Read more

O Ticmate

  • 100% siguran sustav za plaćanje

  • Platiti u eurima

  • Više od 3,5 milijuna prodanih ulaznica

Berlin TV Tower, Alexanderplatz

Similar experiences

Similar categories

Tickets to: Berlin TV Tower Alexanderplatz

Berlin TV Tower Alexanderplatz

Od 12,90 €
Na TV toranj (Berliner Fernsehturm) na Alexanderplatz u Berlinu ćete dobiti 360 stupnjeva panoramski pogled na Berlin od 207 m iznad grada, to je stvarno spektakularno. Rezervirajte svoje ulaznice za Berlinskog TV toranj na Alexanderplatz ovdje!

Želite li otkriti Berlin 360 °? Onda ste na pravom mjestu u TV tornju. Od 203 i 207 metara visok možete gledati preko cijelog grada s velikim brojem turističkih atrakcija: možete vidjeti (zgrade parlamenta) Reichstaga, Brandenburg Tor Željeznički kolodvor sve lijepe bulevari S ovog mjesta, kao i Olimpijski stadion, Muzej otoka (Museumsinsel) i Potsdamer Platz.

S gotovo 1,2 milijuna posjetitelja svake godine, u Berlinu TV toranj je jedna od najpopularnijih atrakcija za turiste u Berlinu. S obzirom na veliki broj posjetitelja to je dobro isplati Rezervirajte svoje ulaznice unaprijed

Ovdje možete naručiti sljedeće vrste ulaznica:

Early Bird ulaznice - Morate pristupiti TV toranj prije 11:00, ali možete ostati koliko god želite. TV toranj otvoren je od 09:00 od ožujka-listopada, a od 10:00 od studeni-veljača S Early bird ulaznica neće biti nikakvih vrijeme čekanja + ćete dobiti pristup na berlinskom najvišoj baru!

Late Night ulaznica - Možete dobiti pristup na TV tornju noću od 21:00 do zatvaranja i nema vremena za čekanje + dobiti pristup na berlinskom najvišoj baru!

Važne informacije:
- Ovdje možete naručiti sljedeće vrste ulaznica:
* Early Bird ulaznica - Morate pristupiti TV toranj prije 11:00, ali možete ostati koliko god želite. TV toranj otvoren je od 09:00 od ožujka-listopada, a od 10:00 od studeni-veljača S Early bird ulaznica neće biti nikakvih vrijeme čekanja + dobivate pristup berlinskom najvišoj baru. Ulaznica neće biti valjan ako dolazite poslije i nećete dobiti povrat novca.
* Late Night   Ulaznica - Možete dobiti pristup na TV tornju noću od 21:00 do zatvaranja i nema vremena za čekanje + dobiti pristup do Berlina najvišoj baru! Ulaznica se ne odnosi na ranije ulazu.
- Ulaznica vrijedi samo na dan i vrijeme koje knjiga za.
- Cijene Dijete su za djecu od 4 do 16 godina. Djeca do 4 godine su besplatni.
- TV toranj u Berlinu (Berliner Fernsehturm) otvoreni su od ožujka do listopada svaki dan od 9 do ponoći! Studeni-veljača: svaki dan od 10 do ponoći !.
- TV toranj u Berlinu (Berliner Fernsehturm) nalazi se na Panoramastraße 1A, Alexanderplatz, 10178 Berlinu.

Opening hours

Ožujak-listopad: svaki dan od 9 do ponoći! Studeni-veljača: svaki dan od 10 do ponoći!

Opening hours

Smjerovi

Berlin TV Tower, Alexanderplatz

Address
TV Turm Alexanderplatz, Alexanderplatz, Panoramastraße 1A, 10178 Berlin.

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.